Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma felmentem barátnőmhöz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi, beraktam neki egy picit az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ma felmentem barátnőmhöz, megkívánt, nem volt nálam gumi,anélkül beraktam neki egy picit az elejébe, de tényleg csak az elejébe, kivettem 1 perc után és azután nem sokkal el is mentem, tehát nem benne.. lehet terhes? (nem szed tablettát) 17/F ő 16 /L
2010. márc. 1. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
Vegyen egy tesztet, nézze meg és annyi. nem kell tovább idegeskedni.
2010. márc. 1. 18:25
 12/77 anonim ***** válasza:
60%

Ne félj nem terhes a barátnőd! Ne is mard magad és őt is nyugtasd meg! Mi is csináltuk gumi nélkül én is mentem el pont miután kivettem...külömbség hogy mi 20-40percig csináltuk és volt hogy majdnem pont a legrizikósabb napon! Kicsit bonyolultabb gyereket csinálni mint itt egyesek gondolják de ebbe most had ne menjek bele...nincs semmi baj ez a lényeg!

De nektek még nem való gyerek úgyhogy mindíg legyen nállad gumi!!!

2010. márc. 1. 18:38
 13/77 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj srác. Évekig szexeltem csajokkal gumi nélkül, és csak az utolsó pillanatban kaptam ki a "cápát" és soha sem volt semmi. Még csak nem is késett. Ne fossál gyerektől. Nagyon pici esélye van, de az tényleg nem számottevő. Nem is hallottam még olyanról hogy az előváladéktól lett volna valaki terhes. 1000.000 az 1hez.
2010. márc. 1. 18:49
 14/77 anonim ***** válasza:
44%
ne hallgass arra, aki azt irta, h majdnem 0. nekem 2 baratnom is igy lett terhes. aztan mentek abortuszra. ha van eszed ilyen marhasagra, akkor rohanj 72 oras tablettaert, ahelyett, h erre az értelmes ( ha ha ha) :DD oldalra irogatsz. ahol mindenki azt hiszi, h csak ugy lehet vki terhes, h sokszor beleélveznek, és semmi mástól nem. és ez marhasag.
2010. márc. 1. 18:58
 15/77 anonim ***** válasza:
45%
Kedves utolsó válaszoló! Szerinted ha egy végigcsinált valószínűleg nem 1 perces aktus, amely ovulációkor történik 60%-os esélyjel fogan meg a baba, akkor egy 1perces ejakuláció nélküli aktus esetében mennyi esély van a fogantatásra? 50%? Számoljunk már egy kicsit könyörgöm. Ha valaki beleesik abba a kevésbe, akkor sem a matematika a hülye...
2010. márc. 1. 19:00
 16/77 A kérdező kommentje:

ööö.. eddig mindig több volt, mint 1 óra, persze gumiban.. csak most volt összesen 20 percünk, mielőtt a szülők hazaérnek, nem i terveztük, h csinálunk ilyet, ezért nem volt nálam gumi.. de könyörgött, hogy rakjam be egy picit.. remélem nem lesz semmi baj.. nagyon parázik, és én is... tudjuk, hogy hülyeség volt, legközelebb ilyenkor felpofozom.. :) vagy valami ilyesmi, de soha többé gumi nélkül!!

remélem nem vagyunk olyan pechesek, hogy pont az az 1 az 1millióból mi leszünk..

barátnőmet hogy nyugtassam meg? próbáltam mindenfélével... mit mondjak neki? ötletek? lécci segítsetek

2010. márc. 1. 19:01
 17/77 LN09 ***** válasza:
100%

"Nem is hallottam még olyanról hogy az előváladéktól lett volna valaki terhes. 1000.000 az 1hez."

Aztán lehet, hogy pont ő lesz az a 1000.000-dik...

Kicsi az esélye, de lehet terhes.

Nem is értem, miért nem védekeztek?! 16-17 évesen.

De mindegy, ti dolgotok!

2010. márc. 1. 19:01
 18/77 anonim ***** válasza:
Ne mondj neki semmit, maximum annyit, hogy nem lesz semmi baj. Ha idegeskedik csak késni fog neki a vérzése és akkor még nagyobb lesz a pánik. Nyugalom!
2010. márc. 1. 19:03
 19/77 anonim ***** válasza:
miért nem veszel tesztet? 3 nap után megbízható eredményt mutat. (de lehet h van 3 napon belüli is)
2010. márc. 1. 19:08
 20/77 anonim ***** válasza:
80%
NEM 3 NAP!!! Ez tévhit, marhaság. Hogy a jó istenbe mutatna 3 napon belül eredményt, ha a terhességet 72 órán belül esemény utáni tablettával MEG LEHET ELŐZNI! Nos amit meg lehet előzni az nem alakult ki. Beágyazódás után 3 nappal. A beágyazódás körülbelül 8 nap. A teszt a HCG nevű hormonra reagál ez a terheshormon, CSAK beágyazódás után termelődik HCG hormon egy nő szervezetében. Felesleges erre egy tesztet pazarolni, mert ha terhes, ha nem, negatív lesz az eredmény.
2010. márc. 1. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!