Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?
Kíváncsi lennék rá, hogy melyik lány tudná neked megválaszolni személyes tapasztalatból, hogy a pasik "Miért utálják annyira az óvszert?"...
De ebbe most nem megyek bele. Épp elég válasz született...Kontra rekontra...Viszont egy-két nő véleménye borzasztóan ledöbbentett, hogy mennyire lesz@rja, hogy a párjának mi okoz örömöt és mi nem...Mélységesen csalódtam a legtöbb nő hozzászólása miatt és csak sajnálni tudom azokat a férfiakat, akik ilyen nővel képesek leélni az életüket...Természetesen tisztelet a kivételnek, azaz azoknak a lányoknak akik meg tudják érteni, hogy a gumi tönkreteszi a szexualitást, mert nem adhatja vissza azt az érzést amit a férfiember nélküle érez...
Megintcsak osztom az elöttemszóló véleményét!
Kedves kérdező: szellemi szegénységed bizonyítottad evvel a kérdéssel...Dehát a nők mindent jobban tudnak ezt már rég megszokhattuk volnaXD
Ásd el magad!
17/F
Mellesleg azt a választ nem feltétlen neekd írtam hanem azoknak a bunkóknak vagyis...ahogy a köznyelv nevezi őket nőknek akik ilyen paraszt hozzászólásokat tettek mint: gumi nélkül nincs szex meg stb...
17/F
Talán olvasd el mégegyszer a kérdésemet: Lányok, nektek melyik fogamzásgátló módszer jön be?
Ez vonatkozott a csajokra,erre gondoltam.
Lehet, hogy az utolsó apró betűs kérdéseket a lányoknak tetted fel, de a legelső főkérdésre csak férfi tud neked válaszolni...Legközelebb, ha két külön kérdésed van, akkor azt külön-külön tedd fel és ne egyszerre...
Amúgy végig olvastam a kérdésedet...Csak leragadtam az első kérdésnél, mint a legtöbb férfi hozzászóló.
Tegyél fel új kérdést elég csak ennyi "Lányok, nektek melyik fogamzásgátló módszer jön be?"...És akkor biztos nem akasztod ki a pasikat és a nőket...
Csak gratulálni tudok hogy ha már máshogy nem tudsz belémkötni akkor cigány módra elkezded kritizálni a helyesírásomat(júj elqurtam egy szót)! Ehez csak gratulálni tudok...Ásd el magad!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!