Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért utálják annyira az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?

Figyelt kérdés
Nem bízom a pharmatex kúpban, a természetes módszerek tetszenének, de azok meg főleg "veszélyesek". Az óvszer nekem tökéletes lenne, de a páromnak nem. Nem sok lehetőség marad. Spirál kizárva, bár már szültem. Lányok, nektek melyik fogamzásgátló módszer jön be?
2009. nov. 27. 19:30
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
31%
talán mert a fiú és a csaj között egy vastag gumiréteg van, és alig érez valamit. mondjuk nyalj úgy fagyit, hogy neylont tekersz rá előtte, tuti fincsi lesz.
2009. nov. 27. 19:32
 2/60 anonim ***** válasza:
38%
én speciel azért, mert szex közben folyton figyelgetni kell, visszahúzni ha lecsúszik, meg hogy ne szakadjon ki...
2009. nov. 27. 19:32
 3/60 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem bőven elviselhető a gumi, ha szeretem azt, akivel csinálom akkor a szex maga ugyan olyan élvezetes lesz vele az orgazmus pedig gumival, gumi nélkül is ugyan az...

Én örülök neki, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel megelőzhető az, hogy a páromnak, mindenféle hormonokkal kelljen bombázni a testét.

2009. nov. 27. 19:34
 4/60 kolosszus22 ***** válasza:
36%

Hogy miért nem szeretik?

1.Jóval kevesebb inger ér így minket(magyarán kevésbé élvezetes)Én pl. alig érzek benne valamit, ennyi erővel dughatnám a kocsi kipufogóját is.

2.figyelni kell rá, illúzióromboló a felhelyezés

3. maga a tudat, hogy ilyen vacak van rajtunk

Mi bajod a hüvelygyűrűvel?

22/F

2009. nov. 27. 19:38
 5/60 anonim ***** válasza:
75%
nekem az a véleményem erről hogy egy normális tisztességes férfi van annyira intelligens hogy felmérje hogy a gumi ha nincs más valóban hatékony megoldás, szükséges. nekem soha egy párom sem reklamált miatta, nem is volt sosem téma.
2009. nov. 27. 20:24
 6/60 anonim ***** válasza:
65%
jah és előző vagyok, nem is értem miért hagytad felmerülni a lehetőséget benne hogy nem gumival fogtok védekezni. vagy gumit húz vagy nincs szex, ennyi.
2009. nov. 27. 20:26
 7/60 anonim ***** válasza:
100%
nálunk pont fordítva van, én lány vagyok, és utálom a gumit, sokszor kísérletezünk nélküle, de a parás helyzetek miatt a barátom ragaszkodik hozzá... hát ez van... ő se szereti, de olcsóbb mint egy gyerek... (sajna gyógyszert meg allergia miatt nem szedhetek)
2009. nov. 27. 20:32
 8/60 kolosszus22 ***** válasza:
25%

Kedves hölgyeim! Egy dolgot felejtetek el, de nagyon:

Ugyanúgy ahogy a nők sem egyformák, úgy a férfiak sem.

A nők közül soknak meg sem kottyan a fogamzásgátló, valakinél pedig csúnya dolgokat művel.

A férfiaknál valakinek tökéletes a gumi, nincs baja az érzéssel(sőt lehet még használ is, mert nem durran a

el az ember 2 perc alatt), de van akinek viszont gondjai vannak vele, mert nem tud benne teljesíteni, ezt is fel kellene fogni egyes nőknek!

22/F

2009. nov. 27. 20:33
 9/60 kolosszus22 ***** válasza:
28%

20:26-nak, érdekes megközelítés, csak egy a bibi:

Egy egészséges, szexet kívánó nőnek a "nincs szex" dolog ugyanúgy büntetés!

2009. nov. 27. 20:35
 10/60 anonim ***** válasza:
51%

Mi kilenc évig szexeltünk gumi nélkül, de az utóbbi egy évben rákényszerültünk a gumira.

Leírhatatlan csalódás...Már nem is vágyom a szexre annyira elviselhetetlen, utálom és a párom meg nem érti meg...

31/F

2009. nov. 27. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!