Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?
Szerintem bőven elviselhető a gumi, ha szeretem azt, akivel csinálom akkor a szex maga ugyan olyan élvezetes lesz vele az orgazmus pedig gumival, gumi nélkül is ugyan az...
Én örülök neki, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel megelőzhető az, hogy a páromnak, mindenféle hormonokkal kelljen bombázni a testét.
Hogy miért nem szeretik?
1.Jóval kevesebb inger ér így minket(magyarán kevésbé élvezetes)Én pl. alig érzek benne valamit, ennyi erővel dughatnám a kocsi kipufogóját is.
2.figyelni kell rá, illúzióromboló a felhelyezés
3. maga a tudat, hogy ilyen vacak van rajtunk
Mi bajod a hüvelygyűrűvel?
22/F
Kedves hölgyeim! Egy dolgot felejtetek el, de nagyon:
Ugyanúgy ahogy a nők sem egyformák, úgy a férfiak sem.
A nők közül soknak meg sem kottyan a fogamzásgátló, valakinél pedig csúnya dolgokat művel.
A férfiaknál valakinek tökéletes a gumi, nincs baja az érzéssel(sőt lehet még használ is, mert nem durran a
el az ember 2 perc alatt), de van akinek viszont gondjai vannak vele, mert nem tud benne teljesíteni, ezt is fel kellene fogni egyes nőknek!
22/F
20:26-nak, érdekes megközelítés, csak egy a bibi:
Egy egészséges, szexet kívánó nőnek a "nincs szex" dolog ugyanúgy büntetés!
Mi kilenc évig szexeltünk gumi nélkül, de az utóbbi egy évben rákényszerültünk a gumira.
Leírhatatlan csalódás...Már nem is vágyom a szexre annyira elviselhetetlen, utálom és a párom meg nem érti meg...
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!