Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spirált tényleg csak akkor teszik fel ha már szültem? Mennyire megbízható?
Sajnos nem szedhetek fogamzásgátlót egészségügyi okok miatt (trombózis veszélye) a gumi pedig nem vált be sajnos, mert a páron fél perc alatt elmegy elsőre és másodjára is, így cserélni kell. Ez miatt félek a terhesség kockázatától valamint költségileg sem túlzottan hatékony a napi 4 db óvszer. A spirálon gondolkodtam, de a google azt írja, hogy csak azoknak helyezik fel akik legalább már egyszer szültek. Mennyibe kerül egy ilyen? Valamint akiknek van, nem érezhető különböző testhelyzetben? Lettek-e már terhesek mellette?
Köszi szépen a válaszokat!
24/L
Phamretex-et javasoltam, de azt mondta ő nem mindig tudja kihúzni időben, így nem szeretnék vele kockáztatni:( Meg az is elég ktg-es, mert 10 db 2000 Ft körül van.
Nem tudtuk valami spermicid anyagot, amit gumival lehet használni?
Mi megszakításosan csináljuk,de tudom ez felelőtlenség és nem ajánlom senkinek,mert nekünk eddig szerencsénk volt és csak úgy kezdtünk bele, hogy vállaljuk a felelősséget.
De eddig még nem voltam terhes sose.27/l De mondom lehet csak szerencse,vagy lehet nem is lehetek,csak eddig ez még nem volt kivizsgálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!