Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?
Simán szedném, ha nem kellene a k.urva gumit használni!
22/F
1:50-esnek...hogy mit szólnék? Szedném...nem rinyálnék mint ti nők! És köszönöm a lenézést:) Én legalább vállalom a korom...az hogy felidegesítettelek csak azt bizonyítja hogy IGAZUNK VAN!:)
Mellesleg nekem nincsenek gumi problémáim:)Úgyhogy most eléggé mellélőttél...nekem csak megvan a véleményem! Ennyi:)
17/F
Én nem csak azért szedném, mert jó ötletnek tartom...
Hanem, mert nem kéne hallgatni, hogy miattam kell tabikat szednie a barátnőmnek...Megvenném bedobálnám az arcomba, és nem rinyálnék, mint egy fürdős qrva...
Hozzátenném nem "ötévmúlva" van...Őt év hosszu idő. Most ha szereted a párod és van lehetőséged tabira amitől valószínüleg semmi bajod nem lesz (vagy ha mégis van 1000 féle+másféle foggátló is amiket legrosszabb esetben fogod és abbahagyod) akkor te ezt mondanád neki? És akkor sírtok hogy megcsalnak meg máshol keresik az örömöt! Ugye itt jön a durci meg hogy akkor szia...
És akkor erre írhatnád azt hogy lenne minden újjadra egy jelentkező aki csinálná veled gumival....hát persze ezt könnyű mondani(meg azoknak mind1 csak megdughassanak)...itt üt ki mennyire szeretitek a párotokat. Itt hogy képesek vagytok ilyet mondani nekik!
Persze senki se tökéletes mindenki hibázhat de néha meg kéne állni és magunkba nézni mert a mindenkibe mi is benen vagyunk!
Értelmetlen ez a vita...egyik fél tapasztalati érveket hoz fel(tapasztalati...a nő nemhogy azt nem tudja milyen gumiban a szex a férfinak azt se tudja milyen a szex a férfinak...max h jó nemjó...hát ez nem valami részletes ezt érezni kell) a másik fél meg megsértődik meg hogyképzeled. Ez nem vezet sehova.
Megértés kéne...ha már elvárjátok ha már (többnyire) megtesszük akkor azért többé-kevésbé visszafele is működnie kell a dolognak!
Én megértem hogy félnek meg sok a rémhír...de azt is meg kéne érteni hogy ezek többnyire fel vannak fújva! Tényekkel nem lehet szembeállítani a "hallottam valkitől hogy..." kezdetű dolgokat. Persze lehet állástfoglalni lehet hinni bármiben de ezzel tönkretenni egy kapcsolatot...És ez önzőség mert neked jó a férfi meg viselje el! Bezzeg ha neked nem lenne jó szaladnál a nőgyógyászhoz!:) Ez ilyen...ilyenek a nők: Érts meg, fogadj el, változz meg vagy menj el:D
Mindkét félnek igaza van...parasztség elvárni hogy szedje csakhogy jobb/kényelmesebb legyen, parasztság elvárni hogy felhúzza csak mert én félek meg ajj haggyámá kitérdekel a te dolgod vagy nincs szex...és ha nemtetszik keress mást!:D
Viszont ha a férfi nem is élvezi gumiban(mert van ilyen és ez nem finnyássság...sőt van hogy a nő se meg van h allergiás valamelyik) akkor ha minden okés ennyi áldozatot meg lehet hozni hogy te védekezel...van egy pár lehet választani kinek mi jön be! Nem feltétlen kell hormonális! De attol se lesz bajod...de te nem fogod hormonokkal bombázni a tested...de nap mint nap bombázod mérgekkel rákkeltő anyagokkal minden xarral. Csak nem tudsz róla:) Csak a tudatlan ember boldog. És szedi úgy a fogamzásgátlót hogy bőrhibára vagy menzesz beállításra írták fel neki és tán fignja nincs eme mellékhatásáról:) A nők ilyenek, aggódnak de ennyire túlzásba vinni nem kéne! Szerintem!
Csak picit elgondolkodni, mérlegelni...
17/F
Én nem rinyálnék a tabi miatt, mert nem zavarna, ha nem nyírta volna ki teljesen a libidómat. (ez csak az egyik mellékhatása..) Persze nem hat mindenkire így. Ha neked se lenne kedved soha a szexhez, akkor is szednéd azt a nyamvadt bogyót?? Mert itt nem arról van szó, hogy a páromra kényszerítem a gumit, sőt épp ellenkezőleg. Csak néha jó lenne, ha azzal csinálnánk, de ha nem megy, hát nem.
Marad a tabi, juhéé.... Tényleg jó fogamzásgátlásra, még a kedved is elveszi a szextől, ha nem csinálod, nem is leszel terhes...ez van.
Én örülnék, ha alábbhagyna a libidóm, mert nálunk pont ez a probléma, Én teljesítenék, de a párom nem akarja...
Inkább a tabi...Így legalább eljutnánk egyszer oda, hogy talán Ő is akarja egyszer-egyszer...
Ha tudnád milyen SZ@R gumiban, nem így állnál hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!