Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?
Előzőnek! Teljesen megértelek! Az a baj, hogy a nők ezt nem érzik, hogy mennyire vissza tudja vetni az embert, elvégre a legtöbb nő élvezetét nem befolyásolja, hogy a férfin van-e gumi, nekik mindegy. Viszont nekünk már korántsem!
22/F
Én nő létemre is megérzem a gumit! Sokkal jobb gumi nélkül, és erre akkor jöttem rá amikor elkezdtem gyógyszert szedni.
De ez már régen volt.
Azt hogy most hogyan csinálom, nem írom le. De a vélemény arról, hogy az nem védekezés.
A pesszáriummal mi a baj? szerintem pl. az is egy jó megoldás.. ha a férfi annyira nem élvezi. Hüvelykúppal, spermaölőkkel lehet jól ötvözni is..
Őszintén szólva én gyógyszert szedek. Nekem és a páromnak is jobb. Viszont úgy gondolom, hogy vagy egyik vagy másik félnek kell áldozatot hoznia. Azonban az a férfi amelyik azt mondja, hogy szedjek gyógyszert, mert nem szereti a gumit, az nálam repül. Ez önzőség a köbön. Ha nem tetszik a gumi ne szexeljen, főleg egy kezdődő kapcsolat elején. Mivel olyankor gumi nélkül nem hiszem, hogy normális nő összefekszik valakivel. Pár hónap múlva esetleg én elgondolkodom a dolgon.
23:49-nek, te már csak tudod!
Csak az tud meggyőzni aki férfi és azt fogja mondani, hogy gumiban ugyanolyan jó, mint anélkül.
Hüvelygyűrűt miért nem akarsz magadban, ha megkérdezhetem, annak nem lennének olyan káros hatásai rád mint a gyógyszernek!
Jah, lehet csak mert anélkül jobban ellennél, a férfi meg óvszer nélkül.
Patthelyzet, most akkor kinek van igaza?
Ezzel a problémával miért nem a nőgyógyászodhoz fordulsz? Ő sokkal tájékozottabb a fogamzásgátlási módszerek terén, mint itt bárki.
De hogy csak képt alternatívát mondak:
- hüvelygyűrű (hormonális, de sokkal kisebb a hormontartalma, mint a tabinak)
- pesszárium spermaölő zselével. Zselé nélkül elég magas a terhességi indexe, de zselével használva megegyezik a gumiéval, azonban egyikőtök sem érzi aktus közben. Nőggyász írhatja fel méretvétel után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!