Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért utálják annyira az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?

Figyelt kérdés
Nem bízom a pharmatex kúpban, a természetes módszerek tetszenének, de azok meg főleg "veszélyesek". Az óvszer nekem tökéletes lenne, de a páromnak nem. Nem sok lehetőség marad. Spirál kizárva, bár már szültem. Lányok, nektek melyik fogamzásgátló módszer jön be?
2009. nov. 27. 19:30
1 2 3 4 5 6
 11/60 kolosszus22 ***** válasza:
27%

Előzőnek! Teljesen megértelek! Az a baj, hogy a nők ezt nem érzik, hogy mennyire vissza tudja vetni az embert, elvégre a legtöbb nő élvezetét nem befolyásolja, hogy a férfin van-e gumi, nekik mindegy. Viszont nekünk már korántsem!

22/F

2009. nov. 27. 20:51
 12/60 anonim ***** válasza:
66%

Én nő létemre is megérzem a gumit! Sokkal jobb gumi nélkül, és erre akkor jöttem rá amikor elkezdtem gyógyszert szedni.

De ez már régen volt.

Azt hogy most hogyan csinálom, nem írom le. De a vélemény arról, hogy az nem védekezés.

2009. nov. 27. 21:51
 13/60 anonim ***** válasza:
51%
22F-nek, akkor lehet h veled van a gond hogy ennyire nem érzel a gumiban semmit! Nekem eddig egyik srác se panaszkodott h juj de menyire zavarja őket, úgy is tudtak teljesíteni!!Ennyi áldozatot a pasi is megtehet! Ha meg annyira nem megy akkor partnerváltás! 24/L
2009. nov. 27. 23:49
 14/60 anonim ***** válasza:
+ny :) előző voltam
2009. nov. 28. 00:07
 15/60 anonim ***** válasza:
100%

A pesszáriummal mi a baj? szerintem pl. az is egy jó megoldás.. ha a férfi annyira nem élvezi. Hüvelykúppal, spermaölőkkel lehet jól ötvözni is..

Őszintén szólva én gyógyszert szedek. Nekem és a páromnak is jobb. Viszont úgy gondolom, hogy vagy egyik vagy másik félnek kell áldozatot hoznia. Azonban az a férfi amelyik azt mondja, hogy szedjek gyógyszert, mert nem szereti a gumit, az nálam repül. Ez önzőség a köbön. Ha nem tetszik a gumi ne szexeljen, főleg egy kezdődő kapcsolat elején. Mivel olyankor gumi nélkül nem hiszem, hogy normális nő összefekszik valakivel. Pár hónap múlva esetleg én elgondolkodom a dolgon.

2009. nov. 28. 00:18
 16/60 kolosszus22 ***** válasza:

23:49-nek, te már csak tudod!

Csak az tud meggyőzni aki férfi és azt fogja mondani, hogy gumiban ugyanolyan jó, mint anélkül.

2009. nov. 28. 01:06
 17/60 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. 20:51-essel nem értek egyet. Én pl szinte semmit nem érzek, mikor gumival szexelünk, most kezdtem el a tabit, mert már semmi szex nem volt közöttünk, és szeretném én is élvezni.. Nekem ő az első. Ő elviselné a gumit, de sajnos így csak ő élvezi. Én, aki rettentő tablettaellenes voltam, most elkezdtem szedni, majd meglátjuk mi lesz..
2009. nov. 28. 02:26
 18/60 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Én azért nem szedek már tabit, mert 2 év alatt gyakorlatilag eltűnt a libidóm. A tabletta nem mindenkinek jön be. Talán ha annak idején el se kezdem, és óvszerrel csináljuk, nem itt tartanánk. Megértam a pasikat is, ha nem bírják az óvszert és ők mikor értik meg, hogy én meg nem akarok spirált, hüvelygyűrűt stb magamban??? Persze nekik könnyű, mert úgyis mi nők leszünk terhesek, ez van.
2009. nov. 28. 08:00
 19/60 kolosszus22 ***** válasza:
47%

Hüvelygyűrűt miért nem akarsz magadban, ha megkérdezhetem, annak nem lennének olyan káros hatásai rád mint a gyógyszernek!

Jah, lehet csak mert anélkül jobban ellennél, a férfi meg óvszer nélkül.

Patthelyzet, most akkor kinek van igaza?

2009. nov. 28. 16:06
 20/60 anonim ***** válasza:

Ezzel a problémával miért nem a nőgyógyászodhoz fordulsz? Ő sokkal tájékozottabb a fogamzásgátlási módszerek terén, mint itt bárki.

De hogy csak képt alternatívát mondak:

- hüvelygyűrű (hormonális, de sokkal kisebb a hormontartalma, mint a tabinak)

- pesszárium spermaölő zselével. Zselé nélkül elég magas a terhességi indexe, de zselével használva megegyezik a gumiéval, azonban egyikőtök sem érzi aktus közben. Nőggyász írhatja fel méretvétel után.

2009. nov. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!