Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért utálják annyira az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?

Figyelt kérdés
Nem bízom a pharmatex kúpban, a természetes módszerek tetszenének, de azok meg főleg "veszélyesek". Az óvszer nekem tökéletes lenne, de a páromnak nem. Nem sok lehetőség marad. Spirál kizárva, bár már szültem. Lányok, nektek melyik fogamzásgátló módszer jön be?
2009. nov. 27. 19:30
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
20%

Kezdem utálni a nőket...

Egy éve dugok gumiban...Nagyon kellemetlen érzés, viszont elvárják, hogy mi folyton viseljünk el mindent, és csak azt tudják hangoztatni, hogy milyen elvárásaik vannak...Egy némelyik még meg is magyarázza, hogy milyen f@sza a gumiban dugni...Nyilván előző életében felhúzott párat...

A fogamzásgátló nem jó, a spirál nem jó a hüvelygyűrű nem jó, csak ezt kell hallgatni...De ha pasiból lennének itt nyavalyogna az összes, hogy ki volt az az állat aki kitalálta a gumit...

Elismerem, hogy jó és hasznos találmány a gumi, megvéd a betegségektől a nemkívánatos terhességtől, de egy életen át nem lehet ezzel kefélni, mert Ti semmilyen engedményekre nem vagytok hajlandóak...

2009. nov. 28. 16:21
 22/60 anonim válasza:
100%

Az előttem 3-mal szólónak tetszik a véleménye olyan szinten, hogy érdekli a partnere ilyen téren, de azt kétlem, hogy ugyanolyan lenne vele, mint nélküle (na nem mintha próbáltam volna, de a fagyis példa jó!).

A pharmatexnek van több különböző kiszerelése is, én és egy barátnőm is használtunk kúpot, és egyikünk se lett terhes, de ha semmiképp se bízol benne, szerintem a nőgyógyászoddal beszéld meg. Ő sokkal tájékozottabb. Vannak már havi egyszeri fogamzásgátlók is, de ha - úgymond - minden kötél szakad, megpróbálhatjátok a naptáras módszert is.

Mivel van már gyermeked, valószínű, hogy beállt a menstruációd, így kevésbé rizikós, bár engem mindig kitört a frász, amikor késett a vérzésem. Emellett pedig megszakításosan is védekezhettek, bár én úgy vélem, ez még rosszabb, mint a gumi.:S

Mindemellett, pedig szerintem a pároddal is ötletelhetnétek, legalábbis mi az csináltuk, elmondtuk melyik miért tetszik, miért nem, és kompromisszumot hoztunk.

SOK SIKERT!

2009. nov. 28. 17:38
 23/60 anonim válasza:
javítás: a 3. hozzászólóra vonatkoznak a leírtak!
2009. nov. 28. 17:39
 24/60 anonim ***** válasza:
46%
Válasz a kérdésedre: Minden este menj a templomba, és imádkozz, hogy ne legyél terhes!
2009. nov. 28. 18:25
 25/60 A kérdező kommentje:

16:21

Kíváncsi vagyok, te szednél-e évekig hormont, ha nő lennél, ja meg örülnél, ha spirált dugnának fel neked? Persze, biztos megtennéd, naná, pasik....

Senki se mondta, hogy mindig óvszerben kell csinálni, de néha lehetne.

2009. nov. 29. 13:10
 26/60 anonim ***** válasza:
46%

Neked senki sem mondta, nekem viszont igen...

Nekem nem néha kell, hanem mindig!

És utálom...

ja és a 16:21-es voltam.

2009. nov. 30. 16:54
 27/60 anonim ***** válasza:
29%
16.54- akkor nem kell dugnod, nem kötelező, és meg van oldva a problémád!
2009. nov. 30. 21:17
 28/60 anonim ***** válasza:
13%

Ennek semmi értelme...csak a fikázás meg a nők akarják megmagyarázni hogy a férfinak jó gumiban. Istenem. Van férfi fogamzásgátló? NINCS. Csak a gumi...sok nőnek is rossz gumiban a sex. Ezt kéne felfogni! Hogy nem vagyunk egyformák! De a nők ne akarják már megmagyarázni hogy márpedig jó mert nem mindenkinek jó!

És milyen önzőségről beszéltek kedves nők amikor kijelentitek hogy vagy gumit vagy nincs szex...ez mi? Önzőség! Alapjáraton...De így már csak szimplán kreténség! De figyelj...majd kilukad az egyik aztán sírhatsz:) Mármitn ha elég balfék vagy a gyerekeddel együtt:)

Szerintem egy komoly kapcsolatban ha van rá lehetőség egy bizonyos idő után gumiról érdemes átállni tabira! Anyagilag is jobb, meg ez egyfajta bizalom hogy magadba engedet így őt! Biztonságosabb mint a gumi, menszeszt rövidíti könnyíti beállítja! Mellékhatások persze felléphetnek! Nagyügy...valaki meg allergiás a gumira...most akkor erőltessem had gyúlladjon be a hüvelye??? Mellesleg szex közben elég illuzióromboló hallani hogy "nemérezlek" meg "olyan mintha egy műbré lenne"...Hozzáteszem gumi nélkül semmi ilyesmi nincs!

Na most akkor ki a hülye?

A legnagyobb probléma hogy mindenki a saját érdekét nézi...de míg a férfi bár morogva felhúzza a gumit sok nő csak rinyálni tud NEMNEMNEM...pedig neki is jobb lenne és fogalmuk sincs egyeseknek mennyire tönkre tudja vágni a szexet ez a latexdarab...

Lehet haraguni de inkább el kéne gondolkodni!

17/F

2009. nov. 30. 23:47
 29/60 kolosszus22 ***** válasza:
33%

Előző hozzászóló fiatal kora ellenére igen bölcsen látja a helyzetet! Egyetértek vele teljesen!

Nos, kérdem én most akkor, hogy döntsük el a vitát!?

Fog. gátló tabletta mondjuk kieshet egyes nőknél jogosan, mert felborítja a hormonháztartást, bla-bla.

No de kérlek, benyögöd, hogy spirál, meg hüvelygyűrűt pusztán azért nem akarsz használni mert azt nem bírod magadban!? Akkor te most mivel is vagy jobb mint a férfi aki nem akar gumit húzni!

Ha tetszik- ha nem a nem véletlenül a fog. gátlási módszerek egy kivételével mind a nőkre hárulnak, ez van!

Van jó pár fajta módszer, de te már inkább csak finnyásságból és akadékoskodásból is a férfire akarod hárítani a dolgot, majd szarakodjon azzal is ő!

Van egyéb módszer ami nem károsít, mégsem akarod használni mert nem tetszik, ezért mondom, hogy nem vesd meg azt a férfit akinek meg a gumi nem tetszik, mert nem vagy különb! Jah, és valóban ne akarjátok megmagyarázni, hogy a férfinek milyen gumiban, me lövésetek nincs!

UI: Aki azokat a tanácsokat adja, hogy ha nincs gumi, akkor nincs szex azt most nyilvánosan is pofán röhögöm, mivel egy normális kapcsolatban pont annyira sújtja a nőt is, mint a férfit-ergo nem büntetés!

22/F

2009. dec. 1. 00:14
 30/60 anonim ***** válasza:

Örülök hogy egyetértesz velem előző válaszoló!

Korrigálnék: A férfiak 3 módon tudnak védekezni és kisérleti stádiumban van egy negyedik. Sokank tűnik? Nemaz:)

Ezek rendre: gumi, vaszektómia, önmegtartóztatás és a kísértleti férfi fogamzásgátló(amihez műtét is kell meg még vagy 5év).

Az önmegtartoztatást ugye nem kell részleteznem miért van kilőve:) A férfi foggátló még nincs is és marha macerás és kiforratlan. Marad a két konkrét férfi védekezési forma a gumi meg a vaszektómia. Na most fiatalon egy nő azt mondaná hogy válasszak a kettő közül lehet pofán is vágnám! A sterilizálás kilőve. Marad a gumi mint egyetlen elfogadható védekezési forma. De ez meg sok férfinak és nőnek(ha már nem is élvezeti vagy konforti érvet hozzak: allergia) is problémát okoz. A férfi megvan lőve nem tud csinálni semmit!!!!

Hogy mit akarok evvel? A nőknek van ezer féle...és miért? Lehet önző és szemét módon hangzik DE A NŐ ÉRDEKE HOGY NE LEGYEN TERHES! Ő szenved vele ő hordja ki ő szüli meg ő neveli fel. Ami fiatalon felejtős...

Most ha a nő még "válogathat is kedvére" a férfi meg "meg van áldva" a gumival és kész akkor ki is az önző?

Ha lenne más férfiaknak el használnák...higgyétek el! De nincs...ezt meg fogjátok fel!

A nő elvárja a gumit meg hogy ne panaszkodj, de ha megkéri a férfi hogy védekezzen ő(mert ő mással nemtud...ez nem önzőség ez tehetetlenség!) akkor annyit kap hogy: nem mert nem és kész! Mégcsak normális indokot se hoznak fel csak max hallottak valamit és főleg Ő NEM AKARJA MERT CSAK...és még ő háborodik fel hogy hogy képzeled! EZ AZ ÖNZŐSÉG!

17/F

2009. dec. 1. 00:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!