Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért utálják annyira az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják annyira az óvszert a pasik? És ha nem szedhetünk tabit, nem bírjuk a spirált, mi marad?

Figyelt kérdés
Nem bízom a pharmatex kúpban, a természetes módszerek tetszenének, de azok meg főleg "veszélyesek". Az óvszer nekem tökéletes lenne, de a páromnak nem. Nem sok lehetőség marad. Spirál kizárva, bár már szültem. Lányok, nektek melyik fogamzásgátló módszer jön be?
2009. nov. 27. 19:30
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
12%

De reagált rá! Nem akar semmitse megában...magyarul finnyás:) Akkor szenvedjetek:)

17/F

2009. dec. 1. 20:12
 42/60 kolosszus22 ***** válasza:
0%

Nah, ja reagált de csak annyit!

Éppen ezért mondom, érdekes, hogy a hüvelygyűrűt nem bírja magában, de elvárja, hogy a pasi bírja magán az óvszert.

2009. dec. 1. 23:44
 43/60 A kérdező kommentje:
Ja a hüvelygyűrű és az óvszer egy kategória nektek, hehe. :-) Nem minden pasi olyan finnyás, van aki bírja az óvszert, de mindegy. Már mondtam,hogy nem állandóan kéne, csak néha.
2009. dec. 2. 07:45
 44/60 anonim ***** válasza:
9%

Tehát csak néha...értem...akkor próbáljátok olyankor az absztinenciát! 100%ig véd a nemi betegségek és a nem kívánt terhesség ellen!

17/F

2009. dec. 2. 15:28
 45/60 kolosszus22 ***** válasza:
54%
Az a pasi bírja az óvszert amelyik anélkül fél perc alatt eldurran!;)
2009. dec. 2. 15:53
 46/60 anonim ***** válasza:
26%
Én is bírom az óvszert, de az nem egy komoly párkapcsolat része...Nem várhatod örökké, hogy a barátod gumiban csinálja, ha nem akarsz gyereket, neked is engedned kell és alkalmazkodnod! A gumit nemi betegségek ellen, azoknak az embereknek(eleinte a katonáknak) találták ki, akik gyakran váltanak partnert illetve azoknak, akik az állandó partnerkapcsolatból néha kitekintgetnek másfele is...A másodlagos szerepe a nemkívánatos terhesség elleni védelem...Azért másodlagos, mert erre már vannak egyéb eszközök, amiket itt már többen felsoroltak! A gumit férfiember csak akkor szeret a farkára húzni, ha a partnere csak ideiglenes alkalomra vagy alkalmakra kell!!!
2009. dec. 2. 16:19
 47/60 anonim ***** válasza:
41%
Ja nem írtam le, hogy bírom ugyan az óvszert, de évente csak legfeljebb 4-5 alkalommal...Hogy egy picit tovább tartson...De, ha többet kéne használnom(ahogyan az jelenleg is zajlik) az már kiábrándító!
2009. dec. 2. 16:23
 48/60 anonim ***** válasza:
9%

Osztom az előttem szóló véleményét: tartós egészséges(!) kapcsoltba nem való a gumi...Gumi eleinte kell, alkalmikhoz meg a k*rvákhoz...tartós kapcsolatban hűséges feleknél ahol nem kell félni a nemi betegségektől más védekezés mód előnyösebb....hogy ezt a nőnek kell használni az nem elvárás meg önzőség hanem a férfi fogamzásgátlás fejletlensége(magyarán nincs más...)! Meg szerintem egyfajta bizalom hogy a párod ovszer nélkül magadba engeded! Hozzáteszem legtöbb embernek legyen az férfi vagy nő sokkal nagyobb élvezetet jelent a szex gumi nélkül. Védekezni viszont kell! És a szexet azért csináljuk hogy élvezzük nem mert muszály ígyhát minek rontanánk az élvezetén gumival ha nemmuszály ha van más megoldás mert van nemegy? Ja...mert a nő nem hajlandó védekezni pedig megtehetné??? Csak kifogások, elvárások...Ki is az önző?

Őszintén kérdezem! Mindenféle negatív tartalom nélkül! Csak gondoljatok bele ha mindez fordítva lenne!

Ez az amit sokszor nem nagyon csinálnak a nők: nem gondolják át amit mondanak, érzelmek hatására tesznek kijelentéseket várnak el dolgokat miközben nem gondolnak bele milyen lenne mindez fordítva! Elvárnak dolgokat amit ők maguk nem teljesítenének kérik hogy változz meg miközben ők többet csinálják azt mint te és mégis...te változz meg de ők megsértődnek ha esetleg felhozod és csak a kifogásokat kapod meg hogy érts meg és fogadd el!

Annyit kérnék hogy ezen gondolkozzatok el...mert a párod szeret és megpróbál megfelelni neked...te megtennéd mindezeket (amiket elvársz tőle) fordított esetben? Szerintem nem...és itt jön ki hogy a nők egy része elég érdekesen tud szeretni...vagy egyik pillanatról a másikra egyszerűen oknélkül utálni(jójó a hormonok meg menstruáció de akkor is...akit szeretsz azzal ilyen vagy? Nem szeretnék az ellenséged lenni...).

Lényeg a lényeg: ha tőled nem lehet elvárni semmit akkor nemtudom mire fel vársz el bármit is.

Ezen gondokozzatok el...

Kis megjegyzés: ha felháborodást váltanak ki eme gondolataim azok mind csak engem igazolnak. Egy nő annál hangosabban ordibál veled minnél kevésbé van igaza! Bár hozzá kell tennem sok férfi ilyenkor egyszerűen üt...na az még egy felettébb undorító dolog szánalom hogy vannak ilyen emberek is:(

17/F

2009. dec. 3. 19:23
 49/60 A kérdező kommentje:
Ja te is gondolkozz el, ha olyan okos vagy. Évek óta tabit szedek, mint sok más csajszi,és sose használunk kotont, na erre varrjál gombot!:-D
2009. dec. 4. 08:00
 50/60 anonim ***** válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést?!
2009. dec. 4. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!