Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek itt abortusza?
Kedves előző, lehet, hogy itt szokatlan - velem is megesett, hogy tök mást írtam, és tök másra reagált az utánam jövő - de előbb megnéztem mi az, és utána reagáltam.
Az Örömhír (Evangelium) terjedésével - ha már szóba került - meg SZERINTEM az a bibi, hogy benne van (pontosabban a terjesztói előszeretettel belemagyarázzák, valójában a szabad akarat van benne) a feltétlen engedelmesség elvárását is. Ami meg szerintem a világ leghorrorborzalmasabb dolga...
Egyébként az előttem szólónak írtam az előbb, nem tudom mit írtam rosszul.
Igen, Isten szabad akaratod adott nekünk, csak nem mindegy, hogy a jóra használjuk fel, vagy visszaélünk vele.
Friss KSH adat: az abortuszra menők 45%-a (!!!) egyáltalán nem védekezik. Na ez a durva!!! Majdnem a fele felelőtlen!!
Ha az visszaszorulna, hogy az abortuszt sokan fogamzásgátlóként alkalmazzák, már sokkal jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!