Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ki szakadt?
Az esemény utánit 3 napon belül kellett volna bevenni, szóval most már semmit. Továbbra is védekezzetek, tesztelned akkor érdemes, ha késik (Murpy törvénye miatt késni is fog...).
Esetleg a neveken gondolkozhatsz.
Talán venni kellett volna esemény utánit.
De így imádkozhatsz, hogy ne ess teherbe..
Szerintem végy erőt magadon, és ha lesz ebből az eseménybél baba, ha nem, mindenképpen beszélgess anyukáddal egyrészt a kapcsolatotok komolyságáról, másrészt a védekezésről, hogy ő mit tapasztalt, mit ajánl, harmadrészt pedig az aggodalmaidról. Én úgy látom, hogy itt a neten gyakrabban kapsz céltalan támadásokat, mint azt, amire az adott helyzetben szükséged van. Bár imádkozni szerintem mindig érdemes, kétlem, hogy ezt mindenki komolyan gondolta az előttem szólók közül.
Orsi
Nőgyógy. ügyelet, esemény utánit kellet volna íratni, nade a volnával nem jutsz messzire...
A menstruáció végén aránylag pici az esély teherbe esni, de nem lehetetlen.
Szerezz be terhességi tesztet és figyelmesen olvasd el az útmutatót és szakszerűen használd majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!