Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek itt abortusza?
és biztosan fájdalmas.. ha testileg nem is (pedig biztos, hogy de), akkor lelkileg is igen megviselő tud lenni...
az abortusz elleni tennivaló a megelőzés, azaz a védekezés...
Hát ebbe az élethez való jogba ne menjünk bele szvsz, egy zigóta még nem gondolkozik, nem érez, nem nevezhető életnek, csak egy fejlődő organizmus.
Persze lehet ezen vitázni, nem is azért mondtam, biztos van, aki nem így hiszi, elfogadom azt is.
Lelkileg megterhelő nagyon, ismerek pár embert, akinek volt.
DE ha tényleg nem tudod rendesen felnevelni a gyermeket, szvsz. még mindig kevésbé megterhelő lelkileg elvetetni, mint később szenvedni látni, vagy végignézni, ahogy elszakítják tőled és intézetbe kerül.
"Jajj de vártam az abortusz ellenes szöveget.. :D"
Ja, hogy az "abortusz ellenes szöveg" az valami elítélendő kampány a szemedben? Szerintem nem írtam kemény sorokat, hiszen speciális esetekben el tudom fogadni. Voltam hasonló helyzetben egy baleset folytán és bár nem terveztem gyereket, a hideg is kirázott a gondolattól, mégsem jutott eszembe az abortusz. Sokat tudnék mesélni erről a témáról, de azt hiszem, nem fogjuk megérteni egymást. Én elfogadom a véleményed, a legbölcsebb, ha te is így teszel.
Persze, biztos máshogy vélekedik, aki már veszített el gyermeket, máshogy, akinek nem lehet, máshogy, akinek lehetne de neki "teher", amit nem tud viselni.
Más sors adatik meg embereknek, ezt nem könnyű elfogadni.
Ez olyan, mint mikor valaki mellkisebbítő műtétre megy, mert fáj tőle a háta, másik meg sóvárogva nézi, "de szeretném, ha nekem fájna tőle a hátam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!