Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 evesen az abortusz mennyivel veszelyesebb mint kesobb? Valoszinubb utanna a meddoseg? 72 oras tabletta mennyire karos hosszutavon?
72 órás tabletta hosszútávon???
Akármikor is végeznek el rajtad abortuszt,mindig ott a lehetősége a meddőségnek.
Inkább használj gumit.
a 72 órás tablettát nem hosszútávú szedésre találták ki, hanem ALKALMANKÉNTI alkalmazásra... tehát kb félévente 1x nagyon maximum.
16 évesen meg sztem sokkal veszélyesebb az abortusz mivel még nem olyan érett a szervezeted mint egy 26 évesé.
Ha ennyire viszket a feneked, szedjél fog.gátlót (akkor nem kell 72 órás se, jéééé) vagy használj gumit.
mindenekelőtt NŐLJ FEL A SZEXHEZ!
Úristen, már itt tartunk? Hol maradtam le?
Mi lesz ezekkel a "tinikkel" mondjuk 25 éves korukra... Teljesen kiégnek....
Vedekeztunk ovszerrel es ki is vette mielott el ment volna. De masnap rosszul lettem hanytam s hasonlok. Lehet kajatol is.
Nem tudom mire gondoljak komolyan.
pontosan kiégnek az tuti,gyerekként szexelnek,abortuszra járkálnak,és tönkre vágják a hormonrendszerűket,meddővé teszik magukat..szerintem ezek a tinik nagyon buták és felelőtlenek
te szerencsétlen neked még nem való a szex,a 72órást 1 évben nagyon max 2szer lehet bevenni,az abortusz azon kívül,hogy gyilkosság,ilyen fiatalon nagyobb az esély hogy meddő leszel,nem beszélve a lelki hatásairól,miért hiszik a tinik,hogy a szex nekik való? most komolyan
Vedekeztunk!
De nem tudom hogy mitol vagyok rosszul es mitol hanyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!