Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta hogysmint?
Figyelt kérdés
Mi a különbség ha menszeszed 1.napján kezded el szedni a tablettát, vagy a 2.napon? Ugyanis ha 1.naptól szeded akkor elvileg rögtön véd, ha 2. naptól, akkor meg 7 napig érdemes más módszerrel is védekezni. Tudja vki miért van ez?2012. jan. 23. 21:53
1/7 anonim válasza:
Akármikor kezded, 1 hónapig JAVASOLT a kiegészítő védekezés. Az más kérdés, hogy az emberek 90%-a nem tartja be.
4/7 anonim válasza:
Ahogy érzed... nekem doki mondta az egy hónapot:) Másnak persze ugyanannál a gyógyszernél szintén doki mondta, hogy az első naptól véd. Én inkább a biztonságra játszanék.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor ha szombaton szedtem be az elsőt, mensim 1.napján, és ma együtt voltunk a párommal (nem bennem ment el, de előváladéka volt), akkor van okom aggódni? elvileg mensi közben nem túl valószínű megtermékenyülés, illetve akkor miért mondják hogy 1.naptól véd? nőgyógyászom is ezt mondta..
2012. jan. 23. 22:01
6/7 anonim válasza:
Tényleg sokszor mondják a dokik hogy egy hónapot jó kivárni.Viszont nem nagyon merem elképzelni azt h ahol azt irja a betegtájékoztató hogy az első szemtöl véd akkor az kamu lenne ugyanis egyszer már valaki irta hogy hülyék lennének saját maguknak rosszat tenni avval h agyon perelnék öket,mert nem adtak megfelelö tájékoztatást.Ha belegondolsz mensikor amugy is elvileg kicsi a valoszinüsége a teherbeesésnek aztán meg ha elsö napon szeded be még tart a mensi is és simán mensi alatt kialakulhata védekezés,persze azért a mensi végét jo kivárni.Mondjuk én azért első hóba megszakitással vállalnám be,de csak a saját megnyugtatásom érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!