Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?
1. Ha óvszer nélkül csináltátok análisan, akkor a barátod szépen összeszedhet egy rakás baktréiumot a végbeledből, amit megfertőzheti őt, majd ő megfertőzhet téged (és nem tudni, hogy kinél jönnek elő tünetek). Pl. a E.coli okozhat uropatogén fertőzést, csak hogy egy példát említsek. Szóval ha már mindenképp análisan szeretnétek szexelni, akkor húzzon óvszert a barátod, mert nagyon csúnya betegségeket lehet így összeszedni.
2. Való igaz, hogy ha sokáig így csináljátok- értsd: 10-20 évig - akkor meglazulhat a záróizom, és később inkontinenciával fogsz küzdeni- lehet, hogy "csak" 50 évesen, de akkor is elég kellemetlen tud lenni, hogy nem tudod visszatartani a székletet...
3.A fogamzásgátlónál attól függetlenül, hogy mi van a betegtájékoztatóra írva, 1 hónapot szoktak javasolni- tehát addig nem veheted biztosnak a védelmet, amíg nem kezded el szedni a következő levelet és az 1. szedése alatt nem volt gond. Egyetlen szem gyógyszer nem tudja átprogramozni kapásból az egész hormonháztartást. És akkor derül ki, hogy minden rendben van-e, ha jelentkezik a megvonásos vérzés a 7 napos szünetben, és amúgy az 1. hónap alatt nem volt semmi gond.
Én pl. ugyanúgy a menstruáció 1. napján kezdtem el szedni, mint Te, aztán mikor el kellett volna múlnia, nem múlt el, hanem egész hónapban volt egy kis vérzésem. Ebből tudtam, hogy még nem rendeződtek a dolgok hormonálisan, így beszedtem az 1. levelet és még a 2.-at is végigvártam, hogy ott minden rendben lesz-e. 1 hónap kell ahhoz, hogy meglássa az ember, hogy át tudta-e állítani a gyógyszer a ciklust, ezért javasolnak 1 hónapnyi várakozást.
4. Ha a barátod ujjára kerül ondó, és azzal megujjaz, igaz, hogy nagyon-nagyon kicsi az esélye, de LEHET? hogy bekerül a hüvelyedbe egy termékenyítőképes spermium, és attól is teherbe lehet esni. Lehet, hogy nagyon kicsi az esély, azonban több, mintha egyáltalán nem szexelne az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!