Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye a lentiek alapján nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
már 4 napja szedem a fogamásgátlo tablettát és a menszeszem utolso napjában vagyok és a barátommal hátulrol csináltuk és meg is ujjazott de csak épp hogy bement az ujja.. és nem tudom hogy a puncimrol a váladék aaz enyém vagy az övé volt de azonnal elmentem a fürdöbe és megmostam magam.. lehet hogy amiért megujjazott került a cuccából és terhes vagyok? Vagy a fog.tablettátol és mert menszeszem van nem vagyok terhes.. folyamatosan szedem a tablettát és jol...
2011. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Vedd elő a fogamzásgátló betegtájékoztatóját, és olvasd el. Benne van, hogy hányadik naptól véd. Sok bogyó már az első naptól védelmet biztosít, ha a menstruáció első napján kezded el szedni. Ezt nem hülyeségből írják a tájékoztatóban, ha nem így lenne, nem írhatnák bele. Szóval olvasd el figyelmesen.
2011. dec. 9. 14:17
 42/51 anonim ***** válasza:

14:04 vok

14:10, mint az egyetlen válaszra érdemes válasz , teljesen igazad van, nem is neked szólt a kommentem, de pont ezért segitek, és igaz válaszokat adok, aki viszont beszól, vagy direkt oltogat, baromságokat mond az miért teszi ?

Aki kérdez az nem erkölcsi felfogásra, és véleményre kiváncsi, hanem van egy kérdése, ami neki probléma, még akk is , ha más szerint nem az , vagy magának köszönheti.

Ha vki nem tud/nem akar segiteni, okoskodni nem kéne.

2011. dec. 9. 14:20
 43/51 anonim ***** válasza:
14:20: a 14:10 es vagyok. A véleményem az, hogy aki tájékozatlan, az előbb tanulja meg mi hogy működik, és utána csináljon BÁRMIT, ami nem volt tiszta előtte. Hogy ez orális, anális vagy bármiféle más szex annak most nincs semmi fontossága. Hidd el, messze nem az irigység beszél belőlünk, amikor azt mondjuk, hogy 17 évesen nem dugni kéne, ha előtte azt sem tudja, mi a ciklus különböző szakaszainak a jellemzője, vagy hogy a sprma csak a hüvelybe jutva termékenyítőképes.
2011. dec. 9. 14:24
 44/51 anonim ***** válasza:
14.01- Igen, visszanéztem a válaszodat, tényleg ugyanazt írtuk.( amikor elkezdtem, még nem láttam a tiédet), de abban nagyon tévedsz, hogy engem zavar, amit csinál. Őszintén szólva nem nagyon érdekel, hogy hogyan, kivel és hányszor csinálja, nem tettem semmilyen erkölcsi megjegyzést vagy leszólást a szexuális életére. A megjegyzésem egyszerűen a tudatlanságára vonatkozott.
2011. dec. 9. 14:29
 45/51 anonim ***** válasza:
Én a véleményemet is elmondom, függetlenül attól, hogy értelmes választ is adtam feljebb. Szerintem nem kellene 17 évesen ilyen szinten nemiéletet élnie. Rendben van, változik a világ. De mire 30 éves lász, hány farok járt már benne, szét lesz d...a adddigra.
2011. dec. 9. 14:40
 46/51 anonim ***** válasza:

14:01, és 14:20 vagyok

Látom, hogy értelmesek, normálisak vagytok ( ritka dolog ), akkor nem a levegöbe beszélek, meg fogjátok érteni.

Lehet hogy hihetetlen, de megértem a véleményeteket, viszont ez nem változtat se a tényeken, se a kérdezö gondolkodásán.

ÉS nem nem arra kért tanácsot, hogy mit mikor és hogyan csináljon, hanem egy adott mindentöl független szituációra.

2011. dec. 9. 14:41
 47/51 anonim ***** válasza:
4napja szeded az semmi,az hogy hol tartasz a ciklusban szintén,lényegtelen,nagyon is van esélye,hogy terhes vagy,mert még nem védett a tabletta,hány éves vagy? mert ész is kéne mielőtt szexelsz
2011. dec. 9. 14:41
 48/51 anonim ***** válasza:

14:41 a kérdésre a választ pedig nem tudjuk :).

Lehet hogy terhes, lehet hogy nem. Nem így látod? 4 napja szedi a bigyót, valószínűleg nem fog tudni megvastagodni annyira a méhnyálkahártyája, hogy ha megtörtént amegtermékenyítés, akkor legyen mibe beágyazódni. Nincs is termékeny szakaszban 5. napon. DE nem egy eset van, ahol tabletta mellett esnek teherbe vagy menzesz alatt.

Valamelyik előző voltam.

2011. dec. 9. 14:46
 49/51 anonim ***** válasza:
tudod, az a baj, hogy a se**edből kifolyt a cucc amit a palid az ujjával még be is kent neked, így szerintem minél előbb menj el orvoshoz mert nagy eséllyel egy "jó kis" fertőzés vár rád
2011. dec. 9. 14:53
 50/51 A kérdező kommentje:
17 vagyok és 1 honapja veszitettem el a szuzessegem es popsiba csináltuk mert megjött nekem és igy nem akarom a hüvelyemben de csak emiatt csináljuk seggbe és igen én hibám h tájékozatlan vagyok belátom.. amugy tetszenek a válaszok és probálok váltopztatni köszönöm, értelmesek vagytok.. szeretem ezt az oldalt sziasztok
2011. dec. 9. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!