Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?
13:45
Tegnap együtt voltak a barátjával, a barátja aki hátulról dugta meg (ezt most én sem értem fenékbe csupaszon, vagy kotonnal hüvelybe). Rámehetett a fiú kezére sprema, amivel megujjazta a lányt. Kérdés: terhes lehet-e.
százalékot nem akarok irni, de elenyészüen kicsi az esély hogy terhes legyél
A 4 nap tablettaszedés még nem véd semmit, de
a menszesz utolsó napjaiban sokkal kisebb az esély, mint egyébként
attól hogy "valami" odakenödött a p.ncid külselyére elég kis eséllyel lennél terhes
a spermák a szabadban elég gyorsan elhalnak, nem "teljesen friss " ondótól kisebb esély van a teherbeesésre
ha kimpspd azzal csökkented az esélyt
Ma most ezt rakd 9ssze, gondold végig, és számold ki magadnak, ha akarod :D
hát most én se értem mi van :D
análba cuccolt a pasid de kifolyt és a puncidra ment az ondója miközben ujjazott?
nem semmi 17 évesen...
ha menstruálsz akkor általában nincs peteérésed, ez egy folyamat, érdemes olvasgatni a biosz könyvedet.
10 az esélye, hogy terhes vagy... bár inkább legyen 50%, hisz vagy igen, vagy nem
kimosod*
megint nem néztem mit irok, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!