Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye a lentiek alapján nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
már 4 napja szedem a fogamásgátlo tablettát és a menszeszem utolso napjában vagyok és a barátommal hátulrol csináltuk és meg is ujjazott de csak épp hogy bement az ujja.. és nem tudom hogy a puncimrol a váladék aaz enyém vagy az övé volt de azonnal elmentem a fürdöbe és megmostam magam.. lehet hogy amiért megujjazott került a cuccából és terhes vagyok? Vagy a fog.tablettátol és mert menszeszem van nem vagyok terhes.. folyamatosan szedem a tablettát és jol...
2011. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy könyörgöm???? Ha tablettát szedsz, akkor nincs olyan ciklikusság a dolgok menetében, mint anélkül.
2011. dec. 9. 13:43
 12/51 anonim ***** válasza:
en ebbol nem ertek semmit
2011. dec. 9. 13:45
 13/51 A kérdező kommentje:
ezt nem értettem itt az utolso komit 17 éves vagyok de tájékozotlan kissé ..
2011. dec. 9. 13:45
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
A sorrend nem jó. Előbb tájékozódni kell, majd utána szexelni. Úgyhogy irány a biológia tankönyv, de legalábbis gugl barátod, aztán amikor már érted hogy mennek a dolgok, akkor szétrakhatod a lábacskáidat.
2011. dec. 9. 13:49
 15/51 anonim ***** válasza:

13:45

Tegnap együtt voltak a barátjával, a barátja aki hátulról dugta meg (ezt most én sem értem fenékbe csupaszon, vagy kotonnal hüvelybe). Rámehetett a fiú kezére sprema, amivel megujjazta a lányt. Kérdés: terhes lehet-e.

16/51 anonim ***** válasza:

százalékot nem akarok irni, de elenyészüen kicsi az esély hogy terhes legyél

A 4 nap tablettaszedés még nem véd semmit, de

a menszesz utolsó napjaiban sokkal kisebb az esély, mint egyébként

attól hogy "valami" odakenödött a p.ncid külselyére elég kis eséllyel lennél terhes

a spermák a szabadban elég gyorsan elhalnak, nem "teljesen friss " ondótól kisebb esély van a teherbeesésre

ha kimpspd azzal csökkented az esélyt

Ma most ezt rakd 9ssze, gondold végig, és számold ki magadnak, ha akarod :D

17/51 A kérdező kommentje:
csupaszon koton nélkül igy7 van és kérdezem terhes lehete-e ha 4. napja szedtem a tabit és a menszesz utso napjában voltam
2011. dec. 9. 13:50
 18/51 anonim ***** válasza:

hát most én se értem mi van :D

análba cuccolt a pasid de kifolyt és a puncidra ment az ondója miközben ujjazott?

nem semmi 17 évesen...

ha menstruálsz akkor általában nincs peteérésed, ez egy folyamat, érdemes olvasgatni a biosz könyvedet.

10 az esélye, hogy terhes vagy... bár inkább legyen 50%, hisz vagy igen, vagy nem

2011. dec. 9. 13:50
 19/51 anonim ***** válasza:

kimosod*

megint nem néztem mit irok, bocsi

2011. dec. 9. 13:51
 20/51 anonim ***** válasza:
13:51: mindegy, mert a kimosás pont semmit nem ér.
2011. dec. 9. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!