Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok terhes a lentiek alapján?
1,5 honapja feküdtem le a barátommal, de nem védekeztünk, de 4x volt bennem, nem ment el, szerintem minden ok volt, mikor hátulrol csinálta volt egy kis nedve, de utána ki is mostam.
azota 2x megjött kicsit korábban, de azelött is néha korábban megjött szoval ez sem furi. rendesen normálisak a vérzéseim. ugye nem vagyok terhes? se éhségérzet folyamatosan nincsen, sem reggeli hányások... se semmi és csak azért kérdezem mert ma reggel volt elöször hogy erös fejfájásra és hányingerre ébredtem. de ennek lehet más is az oka. légyszives aki tud valamit arrol , menstruácio terhesség alatt irjatok. ja, és ebböl az érzésböl tanulva legközelebb védekezünk!!!!!!!!!!
tehát nem. tehát BIZTOSAN nem.
ebböl tanulva ezer 100azlék hogy legközelebb máshogy lesz. de tuti hogy nem vagyok terhes ugye?
Az eszem megáll :
"tehát nem. tehát BIZTOSAN nem"
Ne már mi döntsük el, hogy BIZTOSAN terhes vagy-e. Csak a nőgyógyászod meg az ultrahang. ennyire tájékozatlan vagy csak simán gyerek vagy... Még a terhességi teszt sem 100%-os, csak, hogy megnyugtassalak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!