Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye a lentiek alapján nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
már 4 napja szedem a fogamásgátlo tablettát és a menszeszem utolso napjában vagyok és a barátommal hátulrol csináltuk és meg is ujjazott de csak épp hogy bement az ujja.. és nem tudom hogy a puncimrol a váladék aaz enyém vagy az övé volt de azonnal elmentem a fürdöbe és megmostam magam.. lehet hogy amiért megujjazott került a cuccából és terhes vagyok? Vagy a fog.tablettátol és mert menszeszem van nem vagyok terhes.. folyamatosan szedem a tablettát és jol...
2011. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Akkor most hova élvezett el????? Ezt nem értem!

Amúgy a gyógyszer biztosan akkor véd ha már egy hónapja szeded!

A menstruáció ideje alatt is előfordulhat spontán peteérés vagyis terhes is lehetsz főleg hogy most kezdted el szedni a gyógyszert. Felelőtlen vagy!

Nem sok az esélyed rá hogy terhes vagy de máskor gondold át mit csinálsz!!!

2011. dec. 9. 13:53
 22/51 anonim ***** válasza:

Eseményutáni tabletta ha tutira akarsz menni. Bár szerintem ebből nem lehet terhesség.

De ne haragudj, 17 évesen seggbedugnak, nagyon gáz. Mit csinálsz magaddal?

2011. dec. 9. 13:54
 23/51 anonim ***** válasza:
13:51 a 13:49 es javitása volt, mert elirtam, ott a komplett véleményem
2011. dec. 9. 13:54
 24/51 anonim ***** válasza:
13:53 A fenekébe élvezett el. De menetközben rákerült az ujjára, amit bedugott hüvelybe. És nem tudja terhes vagy nem.
2011. dec. 9. 13:56
 25/51 A kérdező kommentje:
16/17 a válaszod tetszett t ez igen :)
2011. dec. 9. 13:56
 26/51 anonim ***** válasza:
Eseményutánit tilos fogamzásgátlóval bevenni!!!!!!!!
2011. dec. 9. 13:57
 27/51 anonim ***** válasza:

1. 4 nap után nem véd semelyik fogamzásgátló

2. Attól, hogy menzesz alatt csináljátok még lehetsz terhes

3. Nem számít, hogy megmostad-e magad vagy nem. Ez csak akkor számítana, ha valamilyen spermicid(sperma ölő) dologgal belülről irrigálnál.

A többit én sem értem, de valószínűleg nem velem van a baj, mivel nem én vagyok az egyetlen. És egyetértek azzal, aki azt írta, hogy ELŐBB tájékozódni kell.

2011. dec. 9. 13:58
 28/51 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatod. Majd az orvos eldönti. Csak van annyi esze, hogy elmondja, hogy 4 napja szedi.
2011. dec. 9. 13:58
 29/51 anonim ***** válasza:

Mi van az agyad helyén ha 17 évesen ennyit sem tudsz???

Vadidegenektől kérsz százalékos arányokat? Mi ez totó? Tippeljük meg hány százalék esélye van hogy terhes lettél? Atyaég!

Ha azt írom 0% akkor mi van? És ha azt hogy 100%?

Könyörgöm ennyi idősen legalább próbálj egy kis ésszel gondolkodni, nem csak dugni a vakvilágba.

Remélem nem lettél terhes, mert nagyon sajnálnám szegény gyereket.

2011. dec. 9. 14:00
 30/51 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ez nekem szolt e. Igen az orvos is megmondja hogy tilos, még a betegtájékoztatóban is benne van...
2011. dec. 9. 14:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!