Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye a lentiek alapján nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
már 4 napja szedem a fogamásgátlo tablettát és a menszeszem utolso napjában vagyok és a barátommal hátulrol csináltuk és meg is ujjazott de csak épp hogy bement az ujja.. és nem tudom hogy a puncimrol a váladék aaz enyém vagy az övé volt de azonnal elmentem a fürdöbe és megmostam magam.. lehet hogy amiért megujjazott került a cuccából és terhes vagyok? Vagy a fog.tablettátol és mert menszeszem van nem vagyok terhes.. folyamatosan szedem a tablettát és jol...
2011. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
vagy tuti hogy már elhaltak a spermában a cucc és nincs semmi gond.. lehetséges? hány százalék hogy terhes vagyok? Még nem vég a fogamzásgátló? Olyan irjon aki okos ehez köszi
2011. dec. 9. 13:25
 2/51 anonim válasza:
Terhes vagy!
2011. dec. 9. 13:29
 3/51 anonim ***** válasza:
A megujjazásnak most ki köze van ehhez? Bocs, de nem értem. :((
2011. dec. 9. 13:33
 4/51 A kérdező kommentje:
mennyire biztos az állitásod mit gondolsz? százalékot kértem és nem megfontolatan választ... de hallottam hogy van márr védelem ha mnár 4 napon keresztül szedtem
2011. dec. 9. 13:33
 5/51 A kérdező kommentje:
volt cucc a puncimon de nem tudom hogy az övé, vagy az enyém mert hátul élvezett belém és amikor megujjazott egy picit félek hogy került az ujjára cucc és ettöl veszélyesebb lett a heçlyzet
2011. dec. 9. 13:35
 6/51 anonim ***** válasza:
Sőt a póznak is mi köze van hozzá? A tablettát szerinted mire szeded?
2011. dec. 9. 13:37
 7/51 anonim válasza:

sajnálom, de 92,7% az esélye hogy terhes vagy.

az ujjazással valószínűleg spermiumsejtek jutottak a méhedbe, és megtermékenyültél. gratulálok, sok sikert!

2011. dec. 9. 13:40
 8/51 anonim ***** válasza:
Ha lentiek alapján nem is, de fentiek alapján lehetséges:)
2011. dec. 9. 13:41
 9/51 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Azért a spermák nagyon mozgákonyak ugyan, de ennyire azért nem.
 10/51 A kérdező kommentje:
és még nem hatott a tabletta ha 4. napja szedem? és nem vagyok nehezebben megtermékenyithetö ha menszesz alatt vagyok?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!