Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye a lentiek alapján nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a lentiek alapján nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
már 4 napja szedem a fogamásgátlo tablettát és a menszeszem utolso napjában vagyok és a barátommal hátulrol csináltuk és meg is ujjazott de csak épp hogy bement az ujja.. és nem tudom hogy a puncimrol a váladék aaz enyém vagy az övé volt de azonnal elmentem a fürdöbe és megmostam magam.. lehet hogy amiért megujjazott került a cuccából és terhes vagyok? Vagy a fog.tablettátol és mert menszeszem van nem vagyok terhes.. folyamatosan szedem a tablettát és jol...
2011. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek ennyire gáz hogy seggbe dugott a barátom akivel már egy ideje együttvagyunk? szerintem nem
2011. dec. 9. 14:00
 32/51 anonim ***** válasza:

13:58 ugyanazt mondtad el amit én, csak épp rá akarsz ijeszteni,és máshogy fogalmaztál, mert 17, és téged zavar, hogy ieneket csinál.

Full igazad van, meg nekem is, olvasson utána, aki vitázni szeretne.

13:49 voltam

2011. dec. 9. 14:01
 33/51 anonim ***** válasza:
6%
Igen szerintük ennyire gáz,nem ismered még az oldalt ? Ilyen kérdésekre mindig az oltás megy, prüdek, és irigyek
2011. dec. 9. 14:04
 34/51 A kérdező kommentje:

Igen veszem észre de azért a normálisaknal kószi a válszt ezekszerint nem vagyok terhes

máskor jobban vigyázok.

2011. dec. 9. 14:06
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Irigyek??? Te jó ég mire? A tudatlanságra?
2011. dec. 9. 14:07
 36/51 anonim ***** válasza:
Nem, nem irigy senki. Mindennek eljön az ideje. De szerinted 20 év múlva hogy fogsz kinézni, ha most ezt csinálod? Inkább tanulj, sportolj, mint szét...d a hátsód!
2011. dec. 9. 14:08
 37/51 anonim ***** válasza:
14:04: minden bizonnyal sokunk nemi élete sokkal jobb mint a kérdezőé, mert változatos, de valamicskét értjük is hogy mennek a dolgok, és nem folyamatos félsszel fekszünk le a párunkkal, se nem kérdezzük másnap itt, hogy akkor mi is van? Ha az izgulásra kell irigynek lennünk, hát hidd el, nem egy olyan helyzet, amire lehetne.
2011. dec. 9. 14:10
 38/51 anonim ***** válasza:

14:04!

Irigy?? Ki irigyli szerinted azt a hangyányi észt ettől a gyereklánytól?

Talán te?

2011. dec. 9. 14:12
 39/51 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Azt tudtad, hogy sokat seggbedugnak, meglazulhatnak ott az izmok, és nem fogják tudni ellátni a feladatukat? Magyarul nem fog záródni a végbélnyílás.

Ennek tudatában csináld ezt!

2011. dec. 9. 14:13
 40/51 anonim ***** válasza:
11. vagyok, visszavonom amit ott írtam, most nézem, hogy 4 napja szeded. Felelőtlen vagy, tudod?
2011. dec. 9. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!