Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van peteérés lányoknál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:59
81/95 anonim válasza:
biztos ő csak 28 évesen feküdhetett le valakivel és most irigykedik,hogy te 14 évesen..:D
82/95 A kérdező kommentje:
:DD:D
2011. nov. 15. 14:48
83/95 anonim válasza:
egyébként a szexuális együttléthez semmi köze a méhnek...csak akkor számít a fejlettségi szintje,ha gyereket akar kihordani...másrészt 14 évesen ki van már fejlődve annyira,hogy egészségesen gyereket is szülhetne!!!
84/95 anonim válasza:
sztem nem irigykedik.. de azért tényleg nem értem én se, h miért nem lehet élvezni a gyerekkort.. kinek fog igy kelleni aztan?
85/95 A kérdező kommentje:
mert szerinted n nem élvezem,?:D rohadtul élvezem a gyermekkoromat XD és sok valakinek kellek:D
2011. nov. 15. 14:55
86/95 anonim válasza:
a 14 évesek 80% él nemi életet... ők kinek kellenek majd? :D
87/95 anonim válasza:
A válaszíró 72%!
te egy másik világban élsz..vagy csak azért van ilyen meglátásod mert másik országban élsz..
88/95 anonim válasza:
én csak azt mondom, amit az én kérdésemhez is irtak a pasik.. hat ok, örülök h ennyire jol erzed magad.. de akkor viselkedj is felnőtt módjára, nőgyógyászt gondolom még nem láttál..
89/95 A kérdező kommentje:
dehogynem XDD
2011. nov. 15. 18:02
90/95 A kérdező kommentje:
ha még gyerek vagyok mégis mi a f.szért viselkedjek felnőtt modjára??:D
2011. nov. 15. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!