Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor van peteérés lányoknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van peteérés lányoknál?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:59
 71/95 anonim ***** válasza:
véletlen volt..mert akkor még én is azt hittem,hogy így nem eshet teherbe egy nő..de sajnos igen...
2011. nov. 15. 13:50
 72/95 A kérdező kommentje:
rtem:/:D
2011. nov. 15. 13:52
 73/95 anonim válasza:
Akkor egy kis felvilágosítás: 1. 14 évesen még ne szexelj. Ha nem töltötted be még a 14-et, akkor azt, akivel lefekszel, börtönbe dughatják. Megérdemelné. 2. Anyukádéknak szerintem nincs szükségük egy 14 éves kis fruska mellett egy újszülöttre. Mert biztos nem te nevelnéd fel. Ezért se szexelj. 3. Ha már szexelsz, nagyon okosan, akkor a védekezésre is legyen eszed és pénzed. És ne csak egy féle módon. A gumi az alap, Pharmatex mellé megszakításos módszer. Egy 14 éves kislány még ne számolgasson napokat, mert felnőtt nőknek sem mindig pontos a ciklus. 4. A hónap bármelyik napján lehet peteérése egy nőnek, ráadásul egy feltehetőleg nem rég menstruáló kislánynak még nagyon nem állt be a ciklusa. 5. Meg tud tapadni bármilyen állapotú nyálkahártyán a megtermékenyül petesejt. Pontosabban nem tudod, éppen mikor ér le a méhedbe a petesejt (mert nem ám a méhedben történik meg a megtermékenyülés), és ott éppen milyen vastag nyálkahártya réteg van már. Ezt csak hüvelyi UH-gal lehet ellenőrizni. 6. Kérek minden válaszolót (bár a többség szerintem gimnáziumba se járt), vegyétek elő a biológia könyveteket, te is, kedves kislány kérdező, és nézzetek utána a dolgoknak. 7. Válaszoló, aki 21 évesen elvetette a gyereket, gratulálok neked.
2011. nov. 15. 14:24
 74/95 anonim ***** válasza:
hat en gimis voltam.. de a naptármódszer is egyfajta módszer, és azért nem teljesen áll az, h bármikor teherbe lehet esni, de nem lenne jó kockáztatni.. amikor ezt irtam, még nem tudtam, h a kérdező 14 éves..
2011. nov. 15. 14:27
 75/95 anonim ***** válasza:

14:24!

nem 21 évesen vetettem el a gyereket,hanem a bnőm vetette el 17 évesen..ami érthető is!

egyébként meg a kérdezőnek adtam választ ami egy fokkal értelmesebb volt mint a tiéd!!!

nem volt kíváncsi a jogi kioktatásra!

2011. nov. 15. 14:41
 76/95 A kérdező kommentje:
nem tudom h most minek kell leoltani mert tizennégy vagyok s már szexelek.mindenkinek maga dolga h mikor kezdi el. azt meg végképp nem értem h miért nekem irják h védekezzek mikor védekezem
2011. nov. 15. 14:42
 77/95 A kérdező kommentje:
István jól mondod:D
2011. nov. 15. 14:43
 78/95 anonim ***** válasza:
mert még kicsi vagy, a méhed se fejlődött ki rendesen.. ezért mondták csak..
2011. nov. 15. 14:44
 79/95 A kérdező kommentje:
Akkor egy kis felvilágosítás: 1. 14 évesen még ne szexelj. mert mert mi lesz??XD
2011. nov. 15. 14:44
 80/95 A kérdező kommentje:

mert még kicsi vagy, a méhed se fejlődött ki rendesen.. ezért mondták csak..

úristen. XD mert szerinted én msot gyereket akarok???

2011. nov. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!