Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van peteérés lányoknál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:59
41/95 A kérdező kommentje:
szerintm te nem nagyon érted mit akar mondani istván.
2011. nov. 15. 13:08
42/95 A kérdező kommentje:
jah nektek meg csak gratulálni tudok h felcsináltad:DDDD
2011. nov. 15. 13:08
43/95 anonim válasza:
igen, az a biztos, de jobb ha olyankor kerüli az együttléteket.. nalam ez elengedhetetlen, mivel naptármódszert használok megszakitással, természetesen, meg pharmatexet..
44/95 anonim válasza:
A válaszíró 72%!
te hány éves vagy?
45/95 anonim válasza:
21, de nem értem, h ez miért fontos.. ha védekezik a kérdező, akkor itt nincs helye semmilyen kérdésnek :D főleg, ha gumit hasznalnak.. akkor no para.. :D
46/95 A kérdező kommentje:
d attól még rdekelhet engem is:D
2011. nov. 15. 13:13
47/95 anonim válasza:
ha pharmatexet használsz akkor szinte teljesen mindegy,h mikor van peteérésed mivel bizonyítottan biztonságosabb ,(ha szakszerűen van alkalmazva) mint a hormonális fogamzásgátlók..
48/95 anonim válasza:
de erre nincs válasz, h mikor van a lanyoknal a peteérés.. mert mindenkinek maskor van, szal nem kaptad meg a valasz :DD
49/95 A kérdező kommentje:
istván mi a pharmatex?
2011. nov. 15. 13:15
50/95 anonim válasza:
ok, hat csak h tuti legyen a dolog :) fuu, már azt hittem, h le akarsz hurrogni h milyen felelőtlen liba vok :DD fogamzasgatlot sajnos nem szedhetek :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!