Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van peteérés lányoknál?
11/95 A kérdező kommentje:
ha üres vagy olyankor? vagyis ürülsz éppen? pont ppen ez az hogy oda írják hogy akkor kétt van vagy mi xd
nem peteéréskor, hanem amikor megvan.. erre értettem.. de peteéréskor is 20 % az esély, ha beleélvezel..
2011. nov. 15. 11:46
13/95 A kérdező kommentje:
omg. lány vagyok. és tisztában vagyok mindennel nem azt kértem hogy felvilágosítsatok:D hanem egy normális választ hogyha megvan akkor is lehet terhes?? emrt ugy tudtam h nem erre meg azt mondják h igen
nem tudom ki az az iqbetyár aki azt mondja itt,h nem lehet terhes valaki akinek megvan....egy nő bármelyik időszakban teherbe eshet ,ha menstruál akkor is!!!
itt komolyan nőgyógyászok és főorvosok válaszolnak ezek szerint..:D
szóval az a lényeg,h ,ha nem védekezel akkor van esély bármikor a teherbe esésre!!!
2011. nov. 15. 12:09
Emese! csak nekem higgy!...:D
2011. nov. 15. 12:11
nem lehetsz terhes olyankor.. normalis, peteérés mellett is még annyi mindenre van szükség ahhoz, h teherbeess, h az nem igaz.. igen, arra valaszoltam, csak nem értetted.. tehát ha belegondolsz, h rendes beleélvezéssel is csak 20 % peteéréskor, akkor kb. 1-2 % amikor megvan.. nincs hova h beágyazodjon, mert levált a méhfal..
2011. nov. 15. 12:13
te nagyon hülye!
hallottál már a kettős peteérésről?
tudod amikor ikrei lesznek a nőnek ...de amikor nem termékenyül meg az egyik akkor ovulálódik ..de nem egy időben a másikkal és a másik petesejtet ilyenkor menszesz alatt meg lehet termékenyíteni!
bujj el inkább,ha ilyen hülye vagy!
2011. nov. 15. 12:18
18/95 A kérdező kommentje:
te nagyon kcsoog azt nem én írtam:D:D am meg tudom h abbol lesznek az ikrek xD. meg am csak azért kérdeztem mert barátnom ugya baszott a pasijával nem egyszer h megvolt enki és nem védekeztek. és nem lett gyerekuk...
Emese! most mért vagyok köcsög?
én nem neked írtam,hanem annak aki azt írta,hogy nem eshet teherbe egy nő,ha meg van neki...
ha így bántasz akkor szóba sem állok veled és téged is iqbetyárnak foglak tartani ..:D
2011. nov. 15. 12:32
iiigen, és ez olyan k.rva gyakori h csak na :DD a lényeg, h nem ártana védekezni.. de ha pl. mensi alatt szakadna ki a gumi, én nem vennék be 72 orasat..
2011. nov. 15. 12:33
Kapcsolódó kérdések: