Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van peteérés lányoknál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:59
61/95 A kérdező kommentje:
oregebbek nálam jóval. meg nekem még nem is lehetne tablettát használnom mert még nem ált be normálisan. azt hiszem tizenhatéves kortol lehet
2011. nov. 15. 13:31
62/95 anonim válasza:
oregebbek??? kik?? azt hittem h akkor már legalabb egy vkivel szexelsz ennyi evesen.. tablettát ne szedj, az nem jo.. főleg nem ebben a korban, de még 16 évesen se..
63/95 A kérdező kommentje:
sok huyesget hallottam tablettárol.. olyat is h daganata lett s azután muszáj volt szednie hogy elmuljon neki.annyira hozzászokott a szervezete
2011. nov. 15. 13:33
64/95 anonim válasza:
igen a tablettának van sok mellékhatása..többek közt rákkeltő is..
65/95 A kérdező kommentje:
azért nem akarok szedni. de hát a kton is drága xD
2011. nov. 15. 13:36
66/95 anonim válasza:
14 evesen neked csak ne legyen draga a koton! mert az abortusz az drágább lesz!
67/95 A kérdező kommentje:
de már megint beszolsz pont egy olyannak aki védekezik :d annak szolj be aki huszonegyévesen felcsinálta a tizenhétéves barátnőjét:D
2011. nov. 15. 13:40
69/95 anonim válasza:
Emese!
az én voltam aki 21 évesen felcsináltam a bnőmet :D
70/95 A kérdező kommentje:
jah bocsi istváán:D ugye nincs hari?? neked elnézem xD
2011. nov. 15. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!