Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor van peteérés lányoknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van peteérés lányoknál?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:59
 21/95 A kérdező kommentje:
István te írtad??:D akkor oké. xD. és bocsi. az utolsónak meg h n védekezem ezt ne nekem mond xD
2011. nov. 15. 12:36
 22/95 anonim ***** válasza:
nem mondtam h nem védekezel.. te nagyon nem érted amiket irok :D mi a kérdés? ki akarod számolni a peteérésedet? akkor regisztralj a ciklus.hu-ra, mert nem mindenkinek van ugyanabban az időben.. minden egyes szexnél lehetsz terhes, ez benne van a pakliban, de ha már felnőtt döntéseket hozol, akkor a lehetséges következményekkel is számolj..
2011. nov. 15. 12:40
 23/95 anonim ***** válasza:
" barátnom ugya baszott a pasijával " - latom te is értelmes vagy :D
2011. nov. 15. 12:41
 24/95 anonim ***** válasza:
56%

eléggé gyakori..csak számolj egy kicsit,ha 3% az esély akkor 100 dugásból 3 terhesség és 300 terhességből 1 iker terhesség...ez szerintem elég gyakori!

aki aktívan él nemi életet annak évente 1-2 véletlen szerű terhessége lehet,ha menszesz ideje alatt nem védekezik..

2011. nov. 15. 12:42
 25/95 A kérdező kommentje:
kussmár :D ne foglalkozz vele hogy írom le..:D
2011. nov. 15. 12:42
 26/95 A kérdező kommentje:
mellesleg enm akarom kiszámolni a peteérésem xD
2011. nov. 15. 12:44
 27/95 A kérdező kommentje:
előttem lévő értelmeset írt
2011. nov. 15. 12:44
 28/95 anonim ***** válasza:

" Mikor van peteérés lányoknál? "

" mellesleg nem akarom kiszámolni h mikor van a peteérésem " - akkor wtf?? :D te se tudod h mit akarsz.. én csak arra akartam kilyukadni, h ha ennyire egyszerű lenne a teherbeesés, akkor nem lennének annyian akik hónapokig, meg évekig próbálkoznak.. sok minden kell hozzá, ha jobban megnézed.. ez persze, nem azt jelenti h nem kell védekezni, csak leirtam h mi a szitu..

2011. nov. 15. 12:47
 29/95 anonim ***** válasza:
a peteérés kiszámolását inkább arra használják,ha éppen teherbe akar esni valaki...gondolom a kérdező pont az ellenkezőjét szeretné tudni...
2011. nov. 15. 12:48
 30/95 A kérdező kommentje:
oké. tudom eggyik rokonomnak évekig kelett próbálkozniuk. am meg bocs a kérdésrt mert magamse tudtam hogy kérdezzek rá. xd
2011. nov. 15. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!