Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van peteérés lányoknál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:59
51/95 anonim válasza:
nem vok istvan, de ok :D elmondom azért.. a pharmatex egy spermaölő cucc, amit az aktus előtt kell felhelyezni, és megöli a spermákat.. én csak megszakitással merem alkalmazni :)
52/95 A kérdező kommentje:
van olyankotonban is amire azvan kenve csak az ugy drága
2011. nov. 15. 13:19
53/95 anonim válasza:
a pharmatex egy hormonmentes fogamzásgátló amit vény nélkül megvehetsz ...van belőle kúp krém tabletta stb..
55/95 anonim válasza:
kérdező, te hany eves vagy? :DD
56/95 A kérdező kommentje:
olyan oreg h desanyád lehetnék
2011. nov. 15. 13:25
57/95 anonim válasza:
ok, szal kb. 15 :D a válaszaid alapjan..
58/95 A kérdező kommentje:
tizennégy ne oregíts:D
2011. nov. 15. 13:27
59/95 anonim válasza:
de igen van olyan óvszer is amit sperma ölő szerekkel látnak el a biztonság kedvéért ha kiszakadna...
egyébként,ha pharmatexet használsz akkor megszakítás és naptár módszer nélkül is nyugodtan csinálhatod....ha azt mondja a nőgyógyász,h a hormonális biztonságosabb az azért van mert %-ot kap az eladott és receptre felírt gyógyszerekből...de nagyon sokan teherbe esnek hormonális fogamzás gátló mellett
60/95 anonim válasza:
ugy értettem h a spermicides óvszer, meg a pharmatex a két kulon dolog :) jaja, engem is mindjart tablettákkal tömtek.. aztan mentem, mondtam, h fáj a fejem tőle, erre csak bólogattak h " hát igen, van ilyen.. ", na azóta nem mentem nogyogyaszhoz.. meg nem is fogok a terhességemig.. kérdező, ha 14 vagy, akkor ne érdekeljen a peteérés, hanem gumit hasznaljatok mindig!!!!! ha már gyerekként szexelsz.. már csak arra vok kivancsi, h a pasi hany eves.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!