Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Kesik a mestruaciom 2 hete. A baratomal 4 es fel hete voltunk egyutt eleinte ovszerel vedekeztunk de a vegen levetuk es megszakitasal fejeztuk be. Ez kb a peteeres elott 4 napal volt.
holnap az orvos meg fogja mondani, de azért ennyi teszt szerintem nem tévedhet. annak viszont, hogy ennyit késik, biztos, hogy oka van.
ezt a "védekezési" módszert meg fejezzétek be, de gyorsan. a megszakításos módszerrel 100-ból 38 nő teherbe esik egy éven belül. nem a középkorban élünk...
Ennyi teszt valószínűleg nem téved. De ez a megszakítás baromság. Remélem tudod, hogy a hímivarsejtek akár 6 napig is életképesek benned.
Ha most nem is, előbb-utóbb teherbe fogsz esni ezzel a módszerrel.
mi fél évig "védekeztünk" megszakításos módszerrel. és minden hónapban azon izgultam h most vajon megjön-e.és az egyik hónapban 1 hetet késett.tiszta ideg vtam.sírtam, h nem akarok egy kisbabát megölni a mi felelőtlenségünk miatt. de aztán végül megjött.nagyon necces.
de ennyi teszt nem tévedhet, én is azt mondom.ne félj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!