Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap este lefekudtem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andeeeee kérdése:

Tegnap este lefekudtem a baratommal. Eloszor vedekeztunk, masodikszor nem. O aztmonjda h idejebe kivette:D 4 nap mulva lesz a menstruaciom. Mennyi az eselye h teherbe esek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 05:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még van bőven esélyed!

Remélem, nem mosta meg, így az előzőről még marad cucc rajta bőven!

A megszakítás nem védekezés!!!

2011. ápr. 22. 07:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esélyed, ha nem is olyan nagy, mintha beléd ment volna. De mivel második menet volt, ez rizikósabb, mint az első, mert maradhattak az előző menetből hímivarsejtek a párodban, amik az előváladékkal beléd kerültek.
2011. ápr. 22. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is tanulj meg írni és fogalmazni drágám,ha ez meg van akkor szépen olvass utána a VÉDEKEZÉS A SZEXUALITÁSBAN fogalomról,témáról és ha tisztában vagy a dolgokkal akkor szexelj,tudod a szexhez is kell egy kis logika.De amúgy az esély mindig megvan a teherbe esésre a védekezés mellett is,de ha védekezés mellett esik teherbe az ember akkor legalább elmondhatja,hogy védekeztek szóval az épp ész megvolt hozzá,értesz ugyebár!!!
2011. ápr. 22. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
GYerekek, ez már nevetséges. MIért utána jut eszedbe? áá...
2011. ápr. 22. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem kúrva sok esélyedvan rá.dettó énis igy estem teherbe.először védekeztünk, másodszor nem.mondnjuk az én párom az első után lemosta meg megtörölte a péniszét de valahogy mégis az lettem.és mi nemis cisnáltuk a másodikat sokáig még a feléig sem.úgyhogy szerintem menjetek 72órás tabiért.
2011. ápr. 22. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esélyed.Azon pedig rohadtul nincs mit nevetni,hogy "időben kivette".Akinek csak ennyi esze van,hogy ilyen menetbe is belemegy,abban én nem bíznék,hogy kontrollálni tudja a testét.Mindenesetre összeilletek szellemileg.
2011. ápr. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!