Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon nők, lányok, akiknek már volt abortuszuk! Milyen volt, mit csináltak, mi történt? Milyen volt testileg és lelkileg?
Nem azokra vagyok kiváncsi, hogy "Én ezt hallottam...", hanem akikkel ténylegesen megtörtént!
Kort is légyszi!:)
Midegy, tényleg nem tudok mást hibáztatni.
Még a kérdésre annyit, hogy a műtét után fájt ott lent is még egy ideig. Érzelmileg meg azt hiszem láthatod...
Ezt nézd meg :)
ezek nagyon durvák...egy órája sírok itt..menekülne szegény...de nem tud teljesen kész vagyok
16/l
kedves napietus.blog (ez milyen név már...)
Mint említetted, Magyarországon nem végzik. Ééééés? máshol igen. Ha jól értelmezem a kérdező kérdését, arra kíváncsi, hogy mit csináltak, mi történt. Nem írta, hogy ő a magyarországi abortuszra, vagy másmilyenre gondol. Feltételezem azért kérdezte meg, mert minél többet meg akar tudni evvel a témával kapcsolatosan. Ezért linkeltem. Hiába nem alkalmazzák, de attól még adat, amit a kérdező értelmezhet, és máris többet tud a témával kapcsolatban. Szavaidból az is érződik, hogy szerinted ez egy elavult módszer az EU-n belül. Megint: ééééés? attól még információ a kérdezőnek.
Nem azért linkeltem, hogy mindenki elkezdjen fikázni. Akit meg nem hat meg, az nem tudom milyen ember lehet.
Amúgy szerintem kb senki nem tudta, h már nem végzik.
Szerinted a vákumos módszer sokkal jobb, kíméletesebb... hát... jó. sztem meg elég érzéketlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!