Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azon nők, lányok, akiknek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon nők, lányok, akiknek már volt abortuszuk! Milyen volt, mit csináltak, mi történt? Milyen volt testileg és lelkileg?

Figyelt kérdés

Nem azokra vagyok kiváncsi, hogy "Én ezt hallottam...", hanem akikkel ténylegesen megtörtént!

Kort is légyszi!:)

2011. jún. 9. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 napietus ***** válasza:
33%
de ahhoz, hogy teherbe ess, egyedül kevés lettél volna, ahhoz kettőtöknek kellett felelőtleneknek lennetek. a körülményeitekről sem Te tehetsz. ezért írtam, hogy ne hibáztasd magad. hibáztatok, és utána nem volt választásod.
2011. jún. 9. 22:07
 12/78 anonim ***** válasza:
100%

Midegy, tényleg nem tudok mást hibáztatni.

Még a kérdésre annyit, hogy a műtét után fájt ott lent is még egy ideig. Érzelmileg meg azt hiszem láthatod...

2011. jún. 9. 22:22
 13/78 anonim ***** válasza:
2011. jún. 9. 22:54
 14/78 napietus ***** válasza:
73%
22:54-es, azt hittem, már mindenki tudja, hogy Magyarországon nem végzik el a beavatkozást ennyi idős magzaton, mint amit ebben a filmben mutogatnak. úgy tűnik, mégse...
2011. jún. 9. 23:00
 15/78 anonim ***** válasza:
31%
Gondoltam hogy jön majd valamelyik gyökér, azzal a b*zi néma sikolyos filmmel. Az abortusz jó és kész. Szükség van rá. Így is sok az ember a Földön.
2011. jún. 9. 23:01
 16/78 anonim ***** válasza:
24%

ezek nagyon durvák...egy órája sírok itt..menekülne szegény...de nem tud teljesen kész vagyok

16/l

2011. jún. 9. 23:31
 17/78 napietus ***** válasza:
55%
mint írtam, MO.-n nem végeznek el ekkora magzaton abortuszt. és vákuummal csinálják már régen, ahogy az eü-s válaszoló is írta. ne zaklasd fel magad, ez egy elég manipulatív film, aminek a mai valósághoz nem sok köze van.
2011. jún. 9. 23:33
 18/78 anonim ***** válasza:
25%

kedves napietus.blog (ez milyen név már...)

Mint említetted, Magyarországon nem végzik. Ééééés? máshol igen. Ha jól értelmezem a kérdező kérdését, arra kíváncsi, hogy mit csináltak, mi történt. Nem írta, hogy ő a magyarországi abortuszra, vagy másmilyenre gondol. Feltételezem azért kérdezte meg, mert minél többet meg akar tudni evvel a témával kapcsolatosan. Ezért linkeltem. Hiába nem alkalmazzák, de attól még adat, amit a kérdező értelmezhet, és máris többet tud a témával kapcsolatban. Szavaidból az is érződik, hogy szerinted ez egy elavult módszer az EU-n belül. Megint: ééééés? attól még információ a kérdezőnek.

Nem azért linkeltem, hogy mindenki elkezdjen fikázni. Akit meg nem hat meg, az nem tudom milyen ember lehet.

Amúgy szerintem kb senki nem tudta, h már nem végzik.

Szerinted a vákumos módszer sokkal jobb, kíméletesebb... hát... jó. sztem meg elég érzéketlen vagy.

2011. jún. 10. 16:22
 19/78 anonim válasza:
teljes mértékben együtt érzek veled..a kisbabám halva született..mintha az abortuszt éltem volna át..
2011. jún. 10. 16:46
 20/78 anonim válasza:
31%
Nagyon fiatal voltam mikor abortuszom volt. Szörnyű ez az egész. Bár fájdalmaim nem voltak, csak legyengűltem, mind fizikailag, mind szellemileg. Még a mai napig nem tudtam teljesen feldolgozni, pedig már 3 éve történt. Bár már nem jut annyiszor eszembe...
2011. jún. 10. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!