Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van különleges szex-sztorid?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különleges szex-sztorid? Furcsa helyszín, netán lebukás? Meséld el!

Figyelt kérdés

Az egyik kérdés ihletett meg, hogy feltegyem ezt a kérdést :D nálam a következők:

Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)

Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D

Harmadik sztori: Debrecen Pláza, emeleti női WC :) kicsit se volt feltünő, hogy a wc ajtó alatt kibújt a fél cipőm, a párom nadrágja... ahogy csináltuk folyamatosan megnyomta a fejével az öblítés gombot, így állandóan lehúztuk a wc-t :D közben mellettünk jöttek mentek a csajok, mi meg ott cuppogtunk, aztán kimentünk és a takarítók úgy néztek ránk mint a véres rongyra :)

Amúgy nem vagyunk már kamaszok, felnőtt emberek vagyunk, csak egy kis gyermeteg beütéssel :)

Nos, kinek milyen sztorija van? Részletes beszámolót kérek!!! :)

2009. júl. 9. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes, hogy még mindig én vagyok emlegetve (83%os:D), pedig pont nem én szóltam le a többieket:D Én válaszoltam a kérdésre ami az extrémebb helyeket illeti és annyit hozzá mertem fűzni, hogy strand medencében én se szívesen úszkálnék, amiközben mások ott dugnak. Ennyit írtam. És azóta is én vagyok a "főellenség" meg jól le is lettem pontozva:D Ezt még azóta se értem, na mindegy...

Amúgy egyet értek a három 18 éves leányzóval, mint a negyedik 18 éves:D

Mi se csak az ágyban csináljuk, amint azt leírtam már, de azért van egy bizonyos határ, ami pedig mások sértése. Ha wc-ben csináljátok, amiözben ott állnak a takarítók, akik lehet, hogy 5 perccel ezelőtt takarították ki saját kezűleg a wct, vagy a vonaton, közben meg a kalauz jön, akinek akadályozzák a munkáját (mert nem hiszem hogy szívesen kéri el a jegyeket amikor vágja hogy éppen mi folyik ott és még neki kell rosszul éreznie magát) vagy a medencében, ahol más emberek és kisgyerekek úszkálnak pár méterrel arrébb... Ügyesen kell csinálni, úgy hogy mások ne lássanak meg vagy max olyan közegben, ahol ez bizonyos határon belül természetes (fesztivál pl). Mert akármilyen extrém helyen is csináljátok, attól ez még 2 ember magánügye és csak rájuk tartozik. Az ügyesekre nem is néznek megvetően;) Leprűdöztél... Mert én okosan csinálom, amit csinálok:) És nem leosztásból írom, hanem mert még mindig nem értem miért én vagyok, akivel vitatkozni/veszekedni kell:D

a "83%os"

2009. júl. 12. 19:00
 62/72 anonim ***** válasza:
31%
Dehogy adtam fel a vitatkozást:D legyen tiéd az utolsó szó mit bánom én. feljövök erre az oldalra válaszolok néhány kérdésre és ennyi nem a kérdéseddel van gond mamika hanem a többi hozzá szólásoddal. Nem értem miért prüd az aki nem szeret a wcben basz.ni meg ilyenek. mindent megadok a barátomnak csak nem a női wcben hanem otthon és nem mindig a hálószobában mosógép tetején is jó mikor centrifugázik haha:D na minden jót!
2009. júl. 12. 19:05
 63/72 anonim ***** válasza:
18%

19:00

Köszönjük egyetértésedet:D

2009. júl. 12. 19:07
 64/72 A kérdező kommentje:

83% nyugi gumicuki veled már megbékéltem totálisan :D és azzal sincs gondom ha valaki normálisan írja le a véleményét. Na! :D

18 éves! Majd ha 27 éves leszek, akkor én is mondhatom rád hogy mamika? :D

2009. júl. 12. 21:09
 65/72 anonim ***** válasza:
89%
Haha:D hogyne
2009. júl. 12. 21:22
 66/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon jó... Akkorákat röhögök az írásokonXD Mi ez a gumicuki??:D Na, örülök neki, hogy belátod, hogy normálisan írtam le a véleményemet. Végre elismerted:D
2009. júl. 12. 23:30
 67/72 A kérdező kommentje:

Elismertem én eddig is, na jó, eleinte csak magamban :D

A gumicuki meg kiváltság, viseld büszkén :D

2009. júl. 13. 10:20
 68/72 anonim ***** válasza:
Mindjárt kiírom iwiwre is:D Marha jó, de tényleg:D
2009. júl. 14. 16:21
 69/72 anonim ***** válasza:
40%
Az edigi legdúrvább hejszín ahol csináltam az a dösznó ól volt :) Ott sexeltem és bejöt a koca
2010. júl. 21. 22:21
 70/72 anonim válasza:
100%
Am bocsi ha valamit félre irtam csak nem volt kedvem elolvasni mind az öt oldalt! Viszont ha valaki a medencében csinálja azzal mi a baj??? Képzeljétek van olyan hogy víztisztító rendszer... am meg a balatonnál?? Ott meg mit ér egy kis sperma meg váladék.. ott már annyi undorító dolgot találtak!
2014. aug. 29. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!