Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különleges szex-sztorid? Furcsa helyszín, netán lebukás? Meséld el!
Az egyik kérdés ihletett meg, hogy feltegyem ezt a kérdést :D nálam a következők:
Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)
Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D
Harmadik sztori: Debrecen Pláza, emeleti női WC :) kicsit se volt feltünő, hogy a wc ajtó alatt kibújt a fél cipőm, a párom nadrágja... ahogy csináltuk folyamatosan megnyomta a fejével az öblítés gombot, így állandóan lehúztuk a wc-t :D közben mellettünk jöttek mentek a csajok, mi meg ott cuppogtunk, aztán kimentünk és a takarítók úgy néztek ránk mint a véres rongyra :)
Amúgy nem vagyunk már kamaszok, felnőtt emberek vagyunk, csak egy kis gyermeteg beütéssel :)
Nos, kinek milyen sztorija van? Részletes beszámolót kérek!!! :)

A válasz megírásának időpontja: ma 21:05
te beszélsz primitívségről? olvasd el már, amit írtál. és nem a tartalommal van gond, mert mindenkinek lehet más véleménye, hanem inkább stílussal.

Mért ne írhatná le a véleményét, aki nem ugyanúgy gondolkodik, mint ti? Ez egy fórum, vélemény nyílvánítás is folyik itt, nemcsak válasz. Mindenből tanulhatsz valamit, csak gondolkodj el rajta!
Amúgy az nekem is eszembe jutott, amikor ismerősömtől is hallottam, hogy a strandon a medencében... Hát nem tudom, én se szívesen úszkálnék abban. Vagy ti igen? Gratulálok...
Ettől függetlenül én is benne vagyok az ilyen kalandokban (erdő stb), elvégre a "természet gyermekei" vagyunk, na de épp ezért egy strand nem a természet, az a társadalom és már bocs, de igaza van annak, aki azt írja, hogy undorító. És most ezért le lehet pontozni engem is, de gondolkozzatok el rajta, ti szívesen úsznátok abban? Nem hiszem. Ha mégis, akkor egészségetekre...

ma 21:05
lehet hogy én is prűd vagyok. én azért nem iszok vizet, mert abba a halak dugnak :D

Ne OFFoljunk már, főleg ne baromságokról :S
Mi a Nyíregyi Skála wc-jében csináltuk már vagy négyszer :D Mozgássérültbe bementünk, a nemtudom hanyadik emeleten.. Párszor volt csak gáz, pl mikor a hajam kilógott az ajtó alatt, vagy valaki teljes erőből dörömbölt az ajtón.. :S :P
Aztán volt még parkban.. Ott csak a vége felé vettük észre, hogy nem vagyunk egyedül és egy öreg faszi a mellettünk lévő padon arra veri, amit csinálunk :S Na azt undorító volt.
Ja és igen a Balatonban is csináltuk már, nehogy fürödjetek benne!! (:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:00
most mondtam vissza a balatoni nyaralásomat :)

Áááááááááá gyerekek!! :D akkorát röhögtem ahogy olvastam a válaszokat!! :D :D haha :D :D anyám :D
A strandon szexelést úgy értéstek (hogy teljes legyen a sztori): Tisza-tóban csináltuk, messzebb a parttól, de nem fejeztük be (ergo nem lett semmi ge*is, hogy a szavaitokkal éljek) de ha akartuk volna se tudtuk volna befejezni mert mindkettőnknek nagyon furcsa volt, kevés volt az inger.
Nem vagyok sem én, sem a párom cigány, egyszerüen nem vagyunk bekorlátozva a 4 fal közé. Nem vagyunk sem erkölcstelenek, sem undorítóak. Én 20as éveim közepefelé járok, a párom már bőven középkorú. Ha hiszitek ha nem, pl egy buszmegállóban sem csókolózunk. 1-2 szájrapuszi és kész, más emberek szeme láttára nem dugjuk át a nyelvünket a másik tarkójáig.
Nem emberek előtt szexelünk, hanem elbújva előlük. Ezért van hogy becsúszik néha az erdő éjszaka, vagy pl a pláza wc is ilyen volt. Ennyi erővel az is erkölcstelen aki otthon szexel a szobában, mert mondjuk a szomszéd szobában anyuci tévézik. Ott is csak egy fal és egy ajtó választja el az embereket, ugyanúgy mint a pláza wc-ben.
Én imádom, hogy néha-néha bejön 1-1 ilyen helyzet, mert felfrissíti a szexuális életünket. És van hogy még hetekig emlegetjük utána, hogy "emlékszel milyen volt, milyen izgalmas volt?" és ez nekünk sokat jelent. Sokat vagyunk együtt szobában, ágyban is, de most őszintén nem unalmas minden áldott esetben ugyanabban az ágyban csinálni? Nem azt mondom hogy minden héten legyen extrém hely, de ha 1 évben 2szer máshol szexel az ember, még nem lesz erkölcstelen cigány.
Összességében: akik elítélik ezt, csak irigyek és prűdek. A többi már nem számít :)
Azért írjatok még ilyen sztorikat!! :)
Ááá még valami!!!
21:22-es: áruld már el miről van szó???? :D mert mostmár nagyon felcsigáztál!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!