Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különleges szex-sztorid? Furcsa helyszín, netán lebukás? Meséld el!
Az egyik kérdés ihletett meg, hogy feltegyem ezt a kérdést :D nálam a következők:
Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)
Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D
Harmadik sztori: Debrecen Pláza, emeleti női WC :) kicsit se volt feltünő, hogy a wc ajtó alatt kibújt a fél cipőm, a párom nadrágja... ahogy csináltuk folyamatosan megnyomta a fejével az öblítés gombot, így állandóan lehúztuk a wc-t :D közben mellettünk jöttek mentek a csajok, mi meg ott cuppogtunk, aztán kimentünk és a takarítók úgy néztek ránk mint a véres rongyra :)
Amúgy nem vagyunk már kamaszok, felnőtt emberek vagyunk, csak egy kis gyermeteg beütéssel :)
Nos, kinek milyen sztorija van? Részletes beszámolót kérek!!! :)

" Szerintem ne foglalkozzatok a bunkó emberekkel,valószínűleg a szüleik beléjük nevelték ezt a hülyeséget:D "
Mit? Azt, hogy ne szexszeljünk a nyílt utcán, árokparton, mint a kutyák? Igen, belémnevelték. Egyszer lássam csak meg, hogy a vonaton szexszelnek az ilyen állatok. Ha én is ilyen ösztönlény lennék, beleállítanám a viperát mindkettő fejébe.

13:31
Csatlakoznék hozzád a viperával.
És lehet,hogy ti mindenhol b*sztok,mint az állatok, én meg nem,de lehet jobb a szexuális életem mint nektek. Ahhoz,hogy extrém, és jó legyen a szex,nekem nem kellenek ilyen "pluszok" meg helyek. Elég egy ágy is, meg a barátom. Ha nektek ezek kellenek,akkor régen rossz. Inkább ti lehettek irigyek rám, mert nekem nem kellenek ezek.

Azt írod, hogy én szólom le a többieket, szerintem olvass utána kiscsillag :) A 83%-ossal váltottam pár erősebb szót, aki itt leszólja a többieket az nem én vagyok, HANEM TI MAGATOK szóljátok le egymást! :) Mikor kiírtam a kérdést, nem voltam a gép előtt több óra hosszáig, mire visszajöttem már "folyt a vér" 25 válasszal, ahhoz nekem közöm nem volt, de hogy milyen jót szórakoztam rajtatok! :D Meg amúgyis hogy jössz te ahhoz, hogy megszabd nekem kinek mit írok? Tipikus despota vagy, mindenki kimondhatja a véleményét aki veled egyetért, de mindenki más fogja be a száját? Haha, képzeld már el ha senki nem védené meg magát akit éppen körberugdosnak, lehet te is állandóan "kék-zöld" lennél :) Te beszélsz arról, hogy 20-25 éves lányok miket művelnek? Hány éves vagy te, 40? Biztos vagyok benne, mert tuti hogy nem jársz el szórakozni mert akkor látnád hogy mi folyik a szórakozóhelyeken, és azok környékén. Én, a szerintetek "erkölcstelen" szexuális életemmel jelenthetek a 15 éves kislányoknak, akik a diszkók WC-iben *opnak egyszerre 3 brét. Akkor miről is beszélünk? Felvagytok itt néhányan háborodva, érdekes módon mind lányok vagytok. Van egy mondás, aminek az a lényege hogy a jó feleség kíváló háztartásbeli és kíváló szakács, kíváló anya, de az ágyban meg egy *rva. Ez egy borzasztó általánosítás amitől hánynom kell, de csak a megfogalmazástól, mert ugye nem zörög a haraszt.... és van benne igazság. Vajon miért csalják meg a pasik a barátnőiket? Miért váltogatják sorra a csajokat, és a csajoknak miért van 2 havonta új barátjuk? Én 23 éves vagyok, és szexuális kapcsolatom 3 emberrel volt (a mai tizenéves csajokhoz meg tegyél hozzá még egy 0-át) a mostani párommal évek óta együtt vagyunk olyan harmóniában amilyenben nem sok embernek van része. Vajon miért? Még mindig együtt lennék vele ha mindenre azt mondanám, hogy "jaj most ezt ne" meg "fáj a fejem" meg "most ne mert néz a kutya" vagy a hálószoba ajtajának küszőbétől nem volnék hajlandó tovább menni? Egy párkapcsolat nem csak abból áll hogy eljárnak az emberek összevissza. Mi eljárunk kempingezni, nyaralni, moziba, koncertre, bringázni, kutyázni, de a szex is kell hozzá hogy ilyen jó legyen a kapcsolatunk, nem csak az hogy olyanok vagyunk mint a mérgezett egerek és járunk összevissza közös programokat csinálni.
Ebbe gondolj bele kiscsillag, mostmár mosolyoghattok a barátnőiddel együtt :) ;)

Óóóó 18 éves vagy? :D :D Azt te akarod itt osztani az észt? :D :D Egyem meg a szíved, nagyon aranyos lehetsz! :) Van is időm, vasárnap délután van, szerinted mit kéne csinálnom? :D De látom hamar feladtad a vitatkozást, okos lány vagy, vágod hogy nincs értelme.
De ha szeretnél még írni valamit, nyugodtan, biztos lehetsz benne hogy válaszolni fogok! Most kimegyek a udvarra locsolni, remélem megengeded :) ha ma már nem is, de holnap mindenképpen válaszolok még amit írsz :) Jóéjt gyermek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!