Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van különleges szex-sztorid?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különleges szex-sztorid? Furcsa helyszín, netán lebukás? Meséld el!

Figyelt kérdés

Az egyik kérdés ihletett meg, hogy feltegyem ezt a kérdést :D nálam a következők:

Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)

Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D

Harmadik sztori: Debrecen Pláza, emeleti női WC :) kicsit se volt feltünő, hogy a wc ajtó alatt kibújt a fél cipőm, a párom nadrágja... ahogy csináltuk folyamatosan megnyomta a fejével az öblítés gombot, így állandóan lehúztuk a wc-t :D közben mellettünk jöttek mentek a csajok, mi meg ott cuppogtunk, aztán kimentünk és a takarítók úgy néztek ránk mint a véres rongyra :)

Amúgy nem vagyunk már kamaszok, felnőtt emberek vagyunk, csak egy kis gyermeteg beütéssel :)

Nos, kinek milyen sztorija van? Részletes beszámolót kérek!!! :)

2009. júl. 9. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
14:06-os :) Üres frázisokat fröcsögsz mert azt hiszed attól okosabbnak tünsz, de nem így van :) Én már leírtam az álláspontomat, nem vagyok lemezlejátszó hogy 30szor mondjam el hogy kék az ég. Tanulj meg olvasni, majd pedig értelmezni :) Prüdöcske :)
2009. júl. 11. 11:31
 42/72 anonim ***** válasza:
33%
Ohhh na ne mondd... Engem nem érdekel az álláspontod, csak az, hogy vádaskodsz, hogy én küldözgetek ilyen e-maileket. Bár mindig az kiabál, akinek a háza ég... Csak nem te voltál Miss Intelligencia?:))) Persze le lehet pontozni 0ra, ez sem érdekel, akkor sem fogom hagyni, hogy holmi szánalmas olvasni nem tudó emberek itt rámfogjanak dolgokat. Azt hiszed, hogy ha "prűdöcsknek" hívsz, attól majd felmegy ennem a pumpa? Hát nem jött össze, na további jó írogatást!
2009. júl. 11. 13:34
 43/72 A kérdező kommentje:
No nem mondod komolyan hogy ezen húztad fel magad?? Annyira poén volt, még smiley-kkal is teleírtam. Most mit vagy ezen kiakadva?? Komolyan mint egy kisgyerek. Nyugi senki nem fogja a fotódat kirakni a netre hogy nesztek, itt van ő, aki privátban anyázza a jónépet. Anyám. Te beteg vagy :)
2009. júl. 11. 13:41
 44/72 anonim ***** válasza:
71%

1.Nem én anyázom a jónépet:)

2.Nem vagyok beteg.

Ezzel a hozzászólással megint csak a nem túl magas intelligenciaszintedet bizonyítottad:)

2009. júl. 11. 14:08
 45/72 A kérdező kommentje:
Akkor ki anyázza a jónépet? :) Írd már meg, mert a 37 hozzászólásból én sajnos már nem látom át, de neked biztos annyival több az intelligencia szinted, hogy meglásd ki anyázta le nyíltan a többieket! :)
2009. júl. 11. 14:23
 46/72 anonim ***** válasza:
54%

NA HAGYJUK MÁR NEM ÉRDEKEL KINEK MI NEM TETSZIK, BELVÁROSBAN FRÖCSÖGŐ G.CIKRŐL MEG PLÁZAVÉCÉBEN CSATTOGÁSRÓL AKAROK OLVASNI NEM ANYÁZÁSRÓL!!

na!

:D

2009. júl. 11. 15:08
 47/72 A kérdező kommentje:
:D :D :D :D hűha, valaki nagyon bírja az extra sztorikat :D :D
2009. júl. 11. 16:12
 48/72 anonim ***** válasza:
29%
Bocs, de engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki anyázza, egy valaki kapott egy e-mailt, aztán ennyi, nagy szám. A lényeg, hogy én nem küldözgetek ilyesmit és engem marhára nem érdekel ez az egész, csak azért írtam, hogy biztosítsam azt a válaszolót, hogy nem én voltam. Na mindegy, látom neked ezt annyira nehéz megértened:D Ha ennyire érdekel, derítsd ki, csak engem hagyj ki belőle:D
2009. júl. 11. 16:20
 49/72 anonim ***** válasza:
65%

Ott kezdem h nem vagyunk c.gányok.

nálunk eddig ezek jöttek szóba:

-vonaton

-buszon(üres volt és garázsban állt-buszsofőr pasival)

-erdőben

-elhagyott utca autóban

-vasutállomás

-játszótéren

-parkban...

2009. júl. 11. 16:41
 50/72 A kérdező kommentje:
Pont most hagyjalak békén? :D Pedig pont most kezdünk összepacsizni :) :D
2009. júl. 11. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!