Van valami furcsa/különleges "alapelvetek" öltözködés terén?
Én csak inget hordok mindenhez,mindenféle változatban...rövidgatyához,térdnadrághoz,farmerhez,öltönyhöz.....Mindenféle inget,pólót sose...,trikót sose...CSAK INGET!!
17F
nekem a lényeg, hogy megdöbbentő legyen. minden féle színt felveszek, nem érdekel mások mint mondanak, nekem a lényeg, hogy megnézzenek, örülök, ha más lecsúnyázza a felsőm, mert jó, hogy csak nekem tetszik. meg pl tornacipőt utálom úgy felvenni, hogy a gatya bele van tűrve. mert ez sablon. és nem alap converse cipőm van, hanem tisza, converet, SOHA nem fogok felvenni, mert mindenkin olyat látok. szeretek kitűnni, szeretek megdöbbentő lenni, nekem ez a lényeg, és utálom a bőrkabátokat, a rózsaszínt. meg alég kis mellű lány vagyok, és próbálom lenyomni, kisebb melltartókkal/cicifikszekkel (de nem sikerül) mert sztem csúnya hogy egy kis f*s "búb" ott van XD
14/L
nem hordok pirosat és tornacipőt.
16L
Igyekszem elkerülni a divatos dolgokat. Nem hordok cikláment, rózsaszínt.
Egy héten általában csak 1x van rajtam ugyanaz a szoknya/gatya, de mondjuk ez inkább a hangulatomnak és nem a finnyásságomnak köszönhető :) (na meg rengeteget varrok magamnak, és imádom mutogatni az új darabokat :D).
Nem hordok mintás dolgokat (kivéve csíkos és kockás).
Ami főleg a jelenlegi divatot illeti: nem hordok p.csasz.ar topánkát, leggingset, cicanacit, tunikát, légynapszemcsit, meg ilyen ocsmányságokat.
Ja az 5 hétköznapból legalább 4-en acélmerevítős fűzőt veszek fel :)
2 gyűrűm és 1 nyakláncom sosem veszem le.
Kb. ennyi. 22/N
hát általában reggel mikot öltözködök nincs agyam hogy kitaláljam, hoyg lenne a legjobb és mihez van éppen kedvem, ezért általában fekete farmer + valamilyen színes felső + tornacsuka. ha mélyen kivágott felsőt veszek fel akkor mindig van rajtam valamilyen nyaklánc(sk), nélküle nem is megyek el otthonról xD illetve néha magamra aggatok egyéb ékszereket, amiket készítek, hogy reklámozzam kicsit x) (www.honeydesign.meska.hu)
néha viszont rámjön hogy akkor most magassarkú. aztán másnap acélbetkós..stb.. szeretem ledöbbenteni az embereket :)
Nem hordok barnát és földszíneket, és tejesen feketében sem járok (csak ha muszáj), minél több szín van rajtam annál jobb, imádom a kiegészítőket, tehát valami mindig van rajtam, de sosem fülbevaló nyaklánc és karkötő egyszerre. Szeretek mindent ami furcsa, vagy érdekes, ugyanakkor vannak leggingseim, meg csőnadrágjaim, de még sose mondták, hogy tucat lány lennék
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!