Én néha úgy érzem, mintha különleges erőim, mentalitásom lenne, mert néha olyan furcsa dolgok törnek ki. hihetetlen. Ezek lehetnek iagazak, vagyis mentalitásban ez jónak számít?
A mentalitás az gondolkodásmódot jelent.
A mentális erő az értelmi/lelki erő.
A mentalitásod valóban furcsa.
Lehet, létezik ilyen, van olyan információ ami igaz, tudomány körökben elfogadott, legalább is megcáfolni nem lehet, és vannak olyan dolgok amik csak kamuk vagy arra vannak kitalálva hogy lenyulják a pénzed.
én hiszek benn. én fejlesztem is ezeket, használom is az erőimet, én úgy gondolom hogy elég sokat tudok erről.
ezek nagyon veszélyes dolgok, nagyon vigyázni kell vele, és ugyan tudom, hogy nem ismerlek, de te annyira nagyon sötétnek tűnsz, hogy ha nem haragszol nem írok neked részleteket, mert egyrészt veszélyes is lehet ez a tudás nálad, és nyilván nem csak az űberműveltek látogatják az oldalt hanem a síkhülyék is, és számukra is veszélyes lehet ez a buli.
Miről lenne szó?
Egyébként neked is Vassyt tudom javasolni. Ő kideríti, ha tudsz valamit.
Köszönöm.
Én egész idáig szuperhős akartam lenni.Nem vagyok gonosz.Vagy rossz hajlamú.Ha akarod megbeszélhetjük ezeket máshol is..egészen 5.-kes korom óta kiakarom deríteni ezt az ügyet.Nekem ez fontos muszály, ha tudnál segíteni..beszéltem egy valakivel, aki azt mondta nem vagyok mindennapi eset már mint képességekbe.Ez fura.Kéne a segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!