Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különleges szex-sztorid? Furcsa helyszín, netán lebukás? Meséld el!
Az egyik kérdés ihletett meg, hogy feltegyem ezt a kérdést :D nálam a következők:
Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)
Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D
Harmadik sztori: Debrecen Pláza, emeleti női WC :) kicsit se volt feltünő, hogy a wc ajtó alatt kibújt a fél cipőm, a párom nadrágja... ahogy csináltuk folyamatosan megnyomta a fejével az öblítés gombot, így állandóan lehúztuk a wc-t :D közben mellettünk jöttek mentek a csajok, mi meg ott cuppogtunk, aztán kimentünk és a takarítók úgy néztek ránk mint a véres rongyra :)
Amúgy nem vagyunk már kamaszok, felnőtt emberek vagyunk, csak egy kis gyermeteg beütéssel :)
Nos, kinek milyen sztorija van? Részletes beszámolót kérek!!! :)

ma 20:34
Te mit értesz "erkölcs" alatt?

Jajj, tudtam,hogy jön a prűdözés..mást nem tudtok, mert primitívek vagytok. 21 éves lány vagyok, és sokat szexelek és jókat és nem unalmas egyáltalán. De egyszerűen hányingerem van attól,hogy egyes idióták ,mint ti, mindenhol keféltek. Mint már írtam, a kutyák szokása. Írtak olyat is,hogy buszon. Na most csak gondolj bele, hogy beleülsz valaki spermájába, vagy épp belenyúlsz..meg a strand is. Abban fürdesz amiben dugtak? Ha neked ez jó,gratulálok,jó a gyomrod. Még az ok, hogy erdő, ahol nem lát senki, de nekem az sem menne,mert félnék,hogy meglátnak,meg utálom a szúnyogokat. De az legalább nem olyan nyilvános hely. Most ha ez prűdség,akkor lesz*rom,az vagyok. Ettől legyél boldog.
Mi az erkölcs? A társadalmilag elfogadott normák összessége..ez a def. ha jól tudom. És szerintem a Wc-ben, buszon,strandon/medencében való dugás, nem éppen társadalmilag elfogadott viselkedés. Főleg,ha sok ember van körülötted. Lehet nem dugok mindenhol,attól még van olyan jó a szexuális életem a párommal, mint neked. De legalább nem vagyok primitív.

20:34
Mert az sokkal jobb, hogy mások a kutyájukat/macskájukat/görényüket/mókusukat szaratják pisáltatják bele a balatonba plussz a benne élő állatok is belepiszkitanak és URISTEN TE MEG ABBAN FÜRDESSZ ITT AZ APOKALIPSZIS

21:05
Amúgy azóta használod ennyiszer a primitív szót, amióta rád használták? Mert hidd el, te sem vagy kevésbé primitívebb mint akikre használod.
A Balaton és a strand különböző. A Balatonba akár 200 strand is belefér de egy strandba 1 Balaton se
A kérdező:
A Plázás sztoritokat elég sokáig beszélték az ott dolgozók :)

A "prüd" lány ne írjon, hacsak nem volt mégis valami kalandja, mert nem ez a kérdés.
Mi a Barátnőmmel egyszer vonaton csináltuk, bár "csak" orál volt. Ketten voltunk a fülkében, ő ült én előtte álltam. Aztán jött a kalauz... És neem, nem olyan folytatása van innen, mint ami a bizonyos filmekben lenni szokott :D Csak megjegyezte, hogy de besötétítettünk... Meg talán kicsit hirtelen volt hogy szétugortunk nem baj :D Utólag jöttünk rá hogy mivel az ablak felől jött a fény, valószínű az árnyunkat láthatta az, aki arra járt :D Nem baj kell ilyen élmény is.
A Balaton az alap, bár mi bementünk mélyre, emberek közt nem mertük.
Szerintem ennyi kaland kell, ettől még a kölcsönös tisztelet lehet maximális.

Mért kell lepontozni a NORMÁLIS embereket akik nem akarnak más gec!jébe ülni? Attól, hogy ésszerű, normális gondolkodásuk van? Szánalmasak vagytok. Aki nem dug minden út szélén emberek előtt az már prűd? Gratulálok.
LEHET LEPONTOZNI! HIDEGEN HAGY :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!