Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van különleges szex-sztorid?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különleges szex-sztorid? Furcsa helyszín, netán lebukás? Meséld el!

Figyelt kérdés

Az egyik kérdés ihletett meg, hogy feltegyem ezt a kérdést :D nálam a következők:

Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)

Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D

Harmadik sztori: Debrecen Pláza, emeleti női WC :) kicsit se volt feltünő, hogy a wc ajtó alatt kibújt a fél cipőm, a párom nadrágja... ahogy csináltuk folyamatosan megnyomta a fejével az öblítés gombot, így állandóan lehúztuk a wc-t :D közben mellettünk jöttek mentek a csajok, mi meg ott cuppogtunk, aztán kimentünk és a takarítók úgy néztek ránk mint a véres rongyra :)

Amúgy nem vagyunk már kamaszok, felnőtt emberek vagyunk, csak egy kis gyermeteg beütéssel :)

Nos, kinek milyen sztorija van? Részletes beszámolót kérek!!! :)

2009. júl. 9. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
60%

08:16

Hogy jössz te ahhoz, hogy ismeretlenül nagypo.fájúan leku.rvázzad az én Páromat??? Azt a nőt, aki egyedül nekem adta oda magát, azt a nőt, aki 18 éves létére szó nélkül hozzám jönne (volt már róla szó)??! Nagyon nagyon nagyon felb.sztad most az agyamat ezzel. Az én Barátnőm minden tekintetben példája lehetne a legtöbb nőnek mind szellemileg mind lelkileg. Különben is miért lenne k.rva?? Adtam érte pénzt? Nem! Azért csináltuk, mert egy kis kaland nem árt az életbe? Igen!

A másik pedig, hogy miért vagytok lepontozva? Azért, mert a válaszotok teljességgel haszontalan. A kérdés nem az volt, hogy mi a véleményetek a szabadban szexelésről, mert ha az lenne, akkor teljességgel elfogadható lenne a válaszotok. (a k.rvás beszólást kivéve) Viszont a kérdés-kérés az volt, hogy írd le, ha volt. Mivel nektek nem volt, annyit írhatnátok hogy nem volt, a a véleményt speciel senki nem kérdezte. A pontozás nem szimpátiát jelöl, hanem elvileg hasznosságot. Nos ezek a válaszok haszontalanok. (megjegyzem most az enyém is az, bocsánat az OFF-ért de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül) Ilyenkor jönne jól amúgy, ha lenne még pár moderátora az oldalnak, elrontjátok ezt az amúgy tök érdekes topikot.

2009. júl. 10. 10:25
 32/72 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ne foglalkozzatok a bunkó emberekkel,valószínűleg a szüleik beléjük nevelték ezt a hülyeséget:D

Hmmm..nekem elég sok sztorim van:D vannak nagyon perverzek is de azt inkább megtartom magamnak:D

Eghyébként sok ismerősöm van aki már csinálta a Balatonban de engem nem túlzottan érdekel:D ugyanúgy fürdök benne:D

Talán a legjobb amikor én meg egy lány meg egy srác voltunk és a srác anyja ránk nyitott:D Persze sötét volt de szerintem feltűnt neki hogy többen vagyunk a vártnál XD

2009. júl. 10. 11:05
 33/72 A kérdező kommentje:

10:25! Ne foglalkozz velük, lelki szegények az ilyen emberek :) Nem azért, mert nem értenek egyet velünk, hanem azért mert ebben lelik örömüket hogy csak úgy szidják a másikat mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Amúgy most jutott eszembe, itt egyesek annyira felvannak háborodva hogy abba a vízbe úristen hogy lehet fürödni, ahol csinálták valakik a szexet. Balatonból hány vízihulla is került már elő? :) Azt mégis ott locspocsol mindenki minden nyáron! :)

2009. júl. 10. 12:04
 34/72 anonim ***** válasza:
71%

:D :D Kaptam egy szép levelet a gyakorikerdeken keresztül. Beidézem. :D

Feladó: Bujdos Martin m14focifoci@citromail.hu

Tárgy: anyádpi.csája

Üzenet: vku.rvaanyád

Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az

e-mail feladója.

:D:D:D

2009. júl. 10. 12:23
 35/72 anonim ***** válasza:
17%

Ti annyira sík hülyék vagytok, már ne is haragudjatok. Le lelkiszegényeztikek, meg prűdözitek meg irigyezitek a másikat. Ti vagytok a bénák, hogy nem tudtok olvasni!! Írt valaki a Balatonról? NEM! Én is pl. annyit írtam csak, hogy a strandon egy MEDENCÉBEN, tanuljatok meg olvasni, aztán szexeljetek. Mst se tudtok, csak hajtogatni a balatonos dolgot. Pf..XD

Amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak: volt sátor párszor, hogy mellettünk beszélgettek meg minden, szerintem észre is vették ugíe az árnyékok miatt. Meg parkon egy pad, szoknyában voltam. Illetve egy házibuli közben a kertben. Húúúú de prűd és lelkiszegény vagyok:D:D:D Amúgy me ez is le lesz pontozva ugyanúgy, mint a vélemény nyílvánítás, úgyhogy ne mondjátok már, hogy a hasznos válaszokat pontozzátok fel...

2009. júl. 10. 12:31
 36/72 anonim ***** válasza:
35%
Kedves kérdező azért mert valaki csak otthon csinálja az miért lenne irigy és prüd? ja és nektek az otthonotok csak egy ágyból áll és csak ott lehet otthon szexelni? mire van a konyha, mósókonyha, fürdöszoba?stb ezen belül lehet csinálni konyha pulton, mosógépen, kádban,jakuzziban, vasaló deszkán igaz leszakadhat,ezek is mind lakásba vannak.
2009. júl. 10. 13:20
 37/72 A kérdező kommentje:
12:23-as! Lehet hogy a 12:31-es volt az! :D :D :D :D haha :D :D
2009. júl. 10. 13:30
 38/72 anonim ***** válasza:
23%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:34

a felháborodás általában 2%-ban erkölcs, 48%-ban gátlás és 50%-ban irígység

2009. júl. 10. 13:34
 39/72 anonim ***** válasza:
24%

12:31es vagyok

Szánalmas vagy kérdező... Igen, persze, tudod, mindenki magából indul ki. Szerintem kettőnk közül te benned nincs annyi intelligencia, hogy ilyet küldözgess, nem pedig bennem. Nagyon gáz vagy. És tudod miért? Mert nem tudsz mit írni, nem tudsz mit érvként felhozni az ellen, amit írtam, hanem csak ekkora hülyeséget beírni, hogy biztos én küldtem. Hahahaha :D:D:D:D

2009. júl. 10. 14:06
 40/72 anonim ***** válasza:
85%

Kezdek ebből az egészből semmit nem érteni:D

De a véleményem megmaradt...mindenki ott szexel ahol akar persze van egy egészséges határ.Kül. is az ősemberek is ott szexeltek ahol éppen rájukjött mert nem igen volt házuk XD szal szerintem ez a csináljuk a természetbe dolog olyan ősi ösztön féle lehet vagy nem?:D

na pus

2009. júl. 11. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!