Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22-es hetero férfi vagyok.3éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Ha valaki járni akar velem az olyan izgató számomra mint egy papirtorlő, akit meg én akarok annak meg én vagyok söralátét.
2011. júl. 24. 02:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:
Na ezaz! 54 es! Én nem jutok el az első randiig. Elsp látásra, hallásra beképzelem magamnak, vagy megláátom a defektet a kialakulható kapcsolatban. Sok randid volt?
2011. júl. 29. 02:41
 72/76 A kérdező kommentje:
Közben továbbra is életben tartom a kérdést. Kivan még így? Hogy viseled az egyedüllétet? Milyen kitöréseid vannak a hiánytól, amin nemhogy rajtad de még magadon is meglepődsz? Mit szeretnél igazán?
2011. júl. 29. 02:54
 73/76 anonim ***** válasza:
Szexeltél már azóta? :)
2012. jún. 10. 12:35
 74/76 A kérdező kommentje:
nem!
2012. jún. 14. 12:57
 75/76 A kérdező kommentje:
Magától értetődő a kérdés, hogy neked birtokba vette-e tested férfi azóta?
2012. jún. 18. 05:10
 76/76 anonim ***** válasza:

Ha nővel dumálsz, nem a nőidről kell beszélni és nem arrogánsnak kell lenni, ahogy egy hozzászóló olvasta honlapon.

Inkább a férfiúi hatalmat kell megtartani és sugározni, de mindezt lehet jóindulatúan, kedvesen is. A nadrágot a férfi hordja. Ha a nő időnként megpróbálja átvenni, nem szabad hagyni, de ez is finoman megy.

Csak az hagyja, aki domináns nőt keres, és papucs szeretne lenni. Ilyenből is van sok.

2012. jún. 18. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!