Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Ha valaki járni akar velem az olyan izgató számomra mint egy papirtorlő, akit meg én akarok annak meg én vagyok söralátét.2011. júl. 24. 02:03
71/76 A kérdező kommentje:
Na ezaz! 54 es! Én nem jutok el az első randiig. Elsp látásra, hallásra beképzelem magamnak, vagy megláátom a defektet a kialakulható kapcsolatban. Sok randid volt?
2011. júl. 29. 02:41
72/76 A kérdező kommentje:
Közben továbbra is életben tartom a kérdést. Kivan még így? Hogy viseled az egyedüllétet? Milyen kitöréseid vannak a hiánytól, amin nemhogy rajtad de még magadon is meglepődsz? Mit szeretnél igazán?
2011. júl. 29. 02:54
74/76 A kérdező kommentje:
nem!
2012. jún. 14. 12:57
75/76 A kérdező kommentje:
Magától értetődő a kérdés, hogy neked birtokba vette-e tested férfi azóta?
2012. jún. 18. 05:10
76/76 anonim válasza:
Ha nővel dumálsz, nem a nőidről kell beszélni és nem arrogánsnak kell lenni, ahogy egy hozzászóló olvasta honlapon.
Inkább a férfiúi hatalmat kell megtartani és sugározni, de mindezt lehet jóindulatúan, kedvesen is. A nadrágot a férfi hordja. Ha a nő időnként megpróbálja átvenni, nem szabad hagyni, de ez is finoman megy.
Csak az hagyja, aki domináns nőt keres, és papucs szeretne lenni. Ilyenből is van sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!