Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Volt itt szó karrierről, nők természetéről, önbizalomhiányról. Igen ezek a tényezők, amikkel vagy komprumisszummal bánunk, vagy hagyjuk hogy uraljon minket és így nincs párunk semmilyen formában.
Azt azért észlelni kell, hogy a 22+ nál az már nem az általánosiskolás bohócszerelem, leselkedik ránk ami csak a kölcsönös vonzalomról és az együttlétről szól.
Tény, hogy rengeteg az érdekribi és ha egy kicsit szórakozató vagyok és vastagabb a buxám, mint a péniszem akkor már kedvelté válhatok.
Nekem meg olyan nő kell aki engem megért, szórakoztat, van véleménye, tevékeny hobbija, kicsit bolond, de nagyon is nő a szó szoros értelmében. Ezek a nők 35 fölött léteznek. Addig legjobb ha csak k*félek a korosztályommal, ez az elvem, de nem akar a sültjérce aszámba reppenni. Így hát legtöbbszőr tényleg barátnő kell, de csak azt látom magam körül, hogy az emberek kapcsolatokat alkotnak aztán szakítanak. Megosztanak egymással egy rakás információt, széjjelszeretkezik magukat, utána kidobják egymást, mint az elhasznált fürdőszivacsot. Nincs magas mércém. Csak van egy adottságom amire nem vagyok túl büszke, hogy megjósolom egy nőből, hogy mennyi ideig lennénk együtt. Ja, hogy ezt nem lehet ilyen kevés tapasztalattal. Ha az ember ismeri magát akkor tudja. A barátaim akiket ismerek megmondtam mindig 1-2 hónap eltéréssel, hogy meddig lesznek együtt. Tehetség vagyok, vagy kárhozott?
Szerintem ez sem tehetség sem pedig kárhozatal. Egyszerűen észreveszed azt amit sok mai fiatal nem. Szerintem te is azon srácok közé tartozol aki tovább lát az orránál és talán érettebben gondolkodik mint kortársai.
A mai csajok közt elég kevés aki hasonló gondolkodásmódot vall mint pl. mi, de tuti hogy van csak nehezebb rájuk találni :)
23 éves lány vagyok és szűz, 7 hónapja nincsen párom.
Hiányzik egy társ, és hiányzik a testiség is.
Ám nem tudom, mennyire vagyok a "sorstársad", mert nem érzem szerencsétlennek magam, csak időnként picit magányosnak.
Hát sorstárs ide vagy oda. 2 perce emltem ki a kérdést és ha minden igaz nem egy 45 éves nős mátészalkai kazánfűttő vagy. Mi ez a véletlen?
Azért vannak élő és elérhető bálványaid?
29 vagyok.
10 éve vesztettem el.
A leghosszabb kihagyásom 3 hónap volt azóta. Volt hogy 3 vonalat izzítottam egyszerre, és nem alsó kategóriás lukak voltak, hanem minimum középkategóriás suncik.
A slusszpoén. Kövér vagyok (ragyás nem), egy idióta, ráadásul a pénz sem vet fel. De a dumám jó.
Szerintem sürgősen szedd össze magad mert a hiba benned van.
Gátlásokat levetni. Jó szöveget bekészíteni. Egy picit költs is rájuk, de ne túl sokat mert rákapnak. És igen, mondd amit hallani akarnak. És már viheted is az ágyba.
Nagy számok törvénye. Sokat merítesz és egyszer csak kifogod az aranyhalat akinek nem kell egy fikarcnyit sem megjátszanod magad, hanem magadért szeret. Addig meg nem unatkozol és a farkad sem akar elvándorolni a lábad közül!
A kérdező kommentje:
előző: Nem tanácsra várok elsősorban. Csak gondoltam összehozok egy asztaltársaságot, akik a fizikai korlát miatt nem tudják elterelni a szót, a testet a dugásra.. Lehet beszélgetni.
Jó értem de ahelyett hogy érdeklődsz, hogy van e még ilyen inkább dobd partyba magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!