Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?
Nem szállok harcba. Miért is tenném? Nem akarok semmit sem bizonygatni. Nem veszélyérzet miatt tettem fel a provokáló kérdést, a hatást elértem, hogy nevess. Látom a tükröt amit tartassz felém benne vagyok a nyájban. De ha már ez ilyen anonim beszélgetésben vagyunk, és az esély arra , hogy véletlenül egy metrón utazunk és, felfedezzük egymást elég piciny. Had kérdezzem meg, hogy számodra mi a férfias? Amit leírtál azt igaznak veszem. Egy attraktív nő akinek van agya is, és egy férfias férfi a szeretett párja.
Mitől férfias neked egy férfi? Ezek szerint ideális pasid van?
Kedves 22-es lány. Mindig félre dobtam azt a kindertojás palackot amiben kirakós játék volt, ami 9 db-ból állt és, hogy elvegyék az izgatottság érzését a páfránypalántánál kicsit magasabb intelligenciájú gyerektől , még vakon is egyedien passzolnak a darabkák. (Viszont a tojás két héját betoltam, bár ez most lényegtelen a párhuzam)szempontjából) Nem akarok veled randizni.
De remélem még itt maradsz kicsit. Hogy kerülsz ide? Mi ez az álmatlanság?
nem metrózok, így ez valóban kilőve. :D
ideális? ez egy olyan fogalom, ami mindenki számára mást takar. hogy nekem milyen a férfias férfi?
nem található meg benne olyasmi, amit az előbb kifejtettem.
a párom kreatív, sok spontán ötlete van. mellette nem unatkozom, az estéi nem kizárólag a tv előtti sörivásról szólnak.
humoros, szórakoztató, de nem sablonvicceket mesél. frappáns hozzászólásai vannak,amelyek nem sértőek.
sosem bánt meg másokat, ha nem muszáj.
elfogadja az ellentétes véleményt, de ő is meri vállalni másokkal szemben a sajátját.
nem az izmaival fitogtatja az erejét, verbálisan.
eszméletlen jól érvel, és nem a győzelem a kizárólagos célja, hanem megérteni a másik álláspontját, és a másikkal is megértetni a sajátját.
udvarias, de nem néz tehetetlennek, nem csinál meg mindent helyettem, csak ha én azt kérem.
mindenről vannak elképzelései, nem céltalanul éli az életét. okos, olvasott, fel tudok nézni rá.
nincsenek rögeszméi, egy új nehézséget könnyedén megold.
ha valami nem várt módon történik, nem esik kétségbe.
lehet rá támaszkodni.
nem érezteti a felsőbbrendűségét. tisztában van a hibáival, az érdemeivel, de nem kérkedik (alapjáraton úgyis kiderül valakiről, milyen személy).
a legfontosabb, hogy nem játssza meg magát.Ő mindig önmaga.
az sem utolsó szempont, hogy bár türelmes és nyugodt ember, végig merek menni vele éjjel az utcán félelem nélkül, mert tudom, hogy meg tudna védeni.
szeretem amellett, hogy nagydarab, rendetlen, cigarettázik,időnként szétszórt, és ki nem állhat vásárolni.
vannak hibái, mert nincs tökéletes férfi.
de ezek éppen olyan hibák, amiket én éppen tudok benne tolerálni.így mondhatom, hogy nekem beletartozik abba a fogalomba, amit ideálként értelmezek.
ma 01:46
"nagydarab"
szóval dagadt.
nem dagadt.
csak 110 centi, és hozzá 90 kiló, ami a magasságához megfelel. :D
ezért írtam Nagydarabot, és nem hájas, elhízott dömhecet. :D
mert én meg hozzá kicsi vagyok.
de már tényleg nem is csodálkozom, hogy kerülnek a csajok...elképesztően szőrszálhasogató vagy. neked szükséged van terapeutára. komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!