Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22-es hetero férfi vagyok.3éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Ha valaki járni akar velem az olyan izgató számomra mint egy papirtorlő, akit meg én akarok annak meg én vagyok söralátét.
2011. júl. 24. 02:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:

02:11-es.

lehet :D nem vagyok lélekbúvár. még :D

pontozz le, most hatalmas szívfájdalmat okoztál :'(

ezzel összetörted a kis lelkemet :D

nem, nem érzem magam felsőbbrendűnek.

egyszerűen nem bírom, ha valaki ok nélkül kötekszik.

mégis mi köze az én barátomhoz? ő kért segítséget, nem?

te meg aztán marhára segítettél neki azzal, hogy engem szekálsz :D

akkor lepontozhatnád ennyiből magadat is, ha lenne ilyen.

de majd én megteszem helyetted is. nehogy aggódj emiatt :D

2011. júl. 29. 02:15
 62/76 A kérdező kommentje:
Igen. Élőben nem kritizálok senkit. Nem vagyok benne a vitákban, mert nézőpont kérdése nekem, hogy kinek az önbecsülését támogassam. Nem sértek soha senkit meg. Talán nem vagyok őszinte, vagy inkább megalkuvó alkalmazkodó. Lehet, hogy a szerepemet csak én találtam ki, és csökken a nézettség. Itt természetesen próbálok a legőszintébb lenni. Azért fogalmazok úgy ahogy, hogy hatásos legyen és átmenjen az az érzés amivel küldöm. De ha még méltattok a társaságotokkal megpróbálok nem ilyen idegesítően beszélni. Mintha tényleg ott ülnénk egymás mellett és látjuk a szemből, testből azokat a jelzéseket amiket lepróbálok fordítani otromba megfogalmazásokra.
2011. júl. 29. 02:18
 63/76 anonim ***** válasza:
100%

engem a pontok nem érdekelnek:D

Akkor is tartom magam a véleményemhez veled kapcsolatban. Gondolkozz el rajta, olvasd vissza a kommentjeid. főleg a "férfiakról" szóló részed hát hogy is mondjam..... inkább nem mondom

2011. júl. 29. 02:19
 64/76 anonim ***** válasza:

02:11-es vagyok, bocsi én a kérdezőtől kérdeztem:D

amúgy én veled értek egyet:D

65/76 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam :) Köszönöm, hogy itt vagytok. Megspóroltátok, hogy elgondolkodjak magamban egyedül, bár ahogy nézem az utalásokat szükség lenne rá.
 66/76 anonim ***** válasza:
62%

szerintem meg teljesen korrekt, amit a férfiakról írtam.

ezek azt ÉN meglátásaim, hogy ilyen NEKEM nem vonzó.

ismerek sok lányt, akik így vannak.

de természetesen biztos van, akiknek kimondottam azok jönnek be, akik nekem nem. :D

azért hemzseg a kérdező is, meg sok más is itt ezen az oldalon az utána futó nőktől. :D

én mutattam egy irányt, felsoroltam néhány hibát, hisz pont arról szólt a kérdés, mi lehet a probléma.

ha magadra ismertél, arról nem tehetek.

de remélem, azért kéjes izgalmat jelentett neked a lepontozásom. :D légy boldog :*

2011. júl. 29. 02:23
 67/76 A kérdező kommentje:

"Múltkor rátévedtem egy olyan oldalra ahol pasik osztanak csajozós szövegeket"

Én múltkor Glamurba olvastam el egy egész oldalt, hogy lehet szexi trendi szemöldököm, és utána kellett néznem mi az az égisz. Tetszenek ezek a betekintések. Az ellenkező nemnek humor délután, az azonosnak szakmai tanács.

2011. júl. 29. 02:25
 68/76 anonim ***** válasza:

hát nemtudom. nálam az utolsó dolog, hogy valakinek kimondottan csak a szemöldökét nézegessem...bár, ha olyan borzalmasan kirívóan vastag, és összeér, vagy ellenkezőleg, teljesen kihullott, akkor persze feltűnik előbb is :D

én nem olvasok ilyen újságokat...pénzkidobás, meg a barátnőim úgyis informálnak. XD

2011. júl. 29. 02:28
 69/76 anonim ***** válasza:
ööö, nem biztos, hogy szakmai tanács...és nem biztos, hogy olyan humordélután. én személy szerint elképedtem, hogy lehet ekkora marhaságot leírni. viszont csodálatos AHA-élményben volt részem, amikor rájöttem miért változtak át általam elsőre szimpatikusnak és kedvesnek tartott férfiak az első randin exükről ódakat zengő, arrogáns és beképzelt tuskókká. (akiktől természetesen ezután a bizonyos első randi után örökre könnyes búcsút vettem)
2011. júl. 29. 02:30
 70/76 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy ezt az újságot férfiaknak írták. Mert a barátnők úgy is megbeszélik egymás között. De miután jócskán belemélyültem, ledöbbentem, hogy miért nincs ilyen férfiakank és akkor azzal nyugtattam magam, hogy úgy is egymás között egy diplomáciai beszélgetésben ital mellett remek ötletekkel osztják meg egymást. De úgy látszik, hogy ez a nőknél is így van. Akkor tényleg kinek írják?
2011. júl. 29. 02:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!