Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?
02:11-es.
lehet :D nem vagyok lélekbúvár. még :D
pontozz le, most hatalmas szívfájdalmat okoztál :'(
ezzel összetörted a kis lelkemet :D
nem, nem érzem magam felsőbbrendűnek.
egyszerűen nem bírom, ha valaki ok nélkül kötekszik.
mégis mi köze az én barátomhoz? ő kért segítséget, nem?
te meg aztán marhára segítettél neki azzal, hogy engem szekálsz :D
akkor lepontozhatnád ennyiből magadat is, ha lenne ilyen.
de majd én megteszem helyetted is. nehogy aggódj emiatt :D
engem a pontok nem érdekelnek:D
Akkor is tartom magam a véleményemhez veled kapcsolatban. Gondolkozz el rajta, olvasd vissza a kommentjeid. főleg a "férfiakról" szóló részed hát hogy is mondjam..... inkább nem mondom
02:11-es vagyok, bocsi én a kérdezőtől kérdeztem:D
amúgy én veled értek egyet:D
szerintem meg teljesen korrekt, amit a férfiakról írtam.
ezek azt ÉN meglátásaim, hogy ilyen NEKEM nem vonzó.
ismerek sok lányt, akik így vannak.
de természetesen biztos van, akiknek kimondottam azok jönnek be, akik nekem nem. :D
azért hemzseg a kérdező is, meg sok más is itt ezen az oldalon az utána futó nőktől. :D
én mutattam egy irányt, felsoroltam néhány hibát, hisz pont arról szólt a kérdés, mi lehet a probléma.
ha magadra ismertél, arról nem tehetek.
de remélem, azért kéjes izgalmat jelentett neked a lepontozásom. :D légy boldog :*
"Múltkor rátévedtem egy olyan oldalra ahol pasik osztanak csajozós szövegeket"
Én múltkor Glamurba olvastam el egy egész oldalt, hogy lehet szexi trendi szemöldököm, és utána kellett néznem mi az az égisz. Tetszenek ezek a betekintések. Az ellenkező nemnek humor délután, az azonosnak szakmai tanács.
hát nemtudom. nálam az utolsó dolog, hogy valakinek kimondottan csak a szemöldökét nézegessem...bár, ha olyan borzalmasan kirívóan vastag, és összeér, vagy ellenkezőleg, teljesen kihullott, akkor persze feltűnik előbb is :D
én nem olvasok ilyen újságokat...pénzkidobás, meg a barátnőim úgyis informálnak. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!