Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22-es hetero férfi vagyok.3éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Ha valaki járni akar velem az olyan izgató számomra mint egy papirtorlő, akit meg én akarok annak meg én vagyok söralátét.
2011. júl. 24. 02:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 A kérdező kommentje:

Nem vígasztalást akarok. A vígasztalás a rosszal való megbarátkozás. Nincs barátnőm, de legalább nem kell költeni. De nőm sincs! Legalább nem kell átélned azt, hogy megunod, vagy ő dob, és ygy tisztelni lehet.

Kivácsni vagyok sorstársak érzéseire, vagy nemsorstársak véleményeire.

2011. júl. 24. 02:22
 2/76 anonim ***** válasza:
100%
Szevasz 22-es hetero tango tango delta, én vagyok a 23-as, emlékszel??
2011. júl. 24. 02:25
 3/76 A kérdező kommentje:
na és 23-as ként milyen a helyzet nálad tango tango delta?
2011. júl. 24. 02:28
 4/76 anonim ***** válasza:
100%

Elég sz*r ha az összes hölgy ismerős kizárólag barátként vagy lelki szemetesként néz rád. Az országban biztosan van még legalább 1 millió ember akire úgyszint. Ez azért van mert kevés a m*ff, a milliónyi f*sz pedig 1 kis szem törődésért vagy pusztán kedvességből szíve mélyén háláért imádkozva segít nekik. Szóval egy p*nci bőven válogathat, aki meg nem üti meg nála a mércét az jó egy időszakos rozsdás asztallábnak. (Van kivétel,de a többség ilyen)

Nem könnyű lesz*rni, de az embernek mindig az hiányzik ami éppen nincs.

Igyál, bulizz, építsd a karriered. Majd akad valami m*ff, addig pedig le kell sz*rni.

Foxtrot vége.

2011. júl. 24. 03:17
 5/76 A kérdező kommentje:

Na ezaz! Köszi haver tetszik amit írtál, csak olyan ciki kis súlyokkal gyúrni, de ahhoz, hogy fekve nyomjunk 90 fölött először ugye 50el kezdeni ami nem túl elegáns, értem én :)

Kedves Lóvájó Lóbáló barátnője! Lehet fáradt vagyok de én úgy értelmezem, hogy fel vagy háborodva hogy feltételezi a z istenférfi, hogy neked valami testileg nem esik jól az ő uralma alatt.

2011. júl. 24. 03:27
 6/76 A kérdező kommentje:
úgy érted, hogy azért vannak ezek a férfistátuszok akik barátok, lélekebúvárok, mert majd csak csurran cseppen valami? Majd csak a kegyvesztett barátnő, a páciens a karjaiban landol ? Nem vagyok demográfiai kutató de azt tudom, hogy 1 férfira másfélszer annyi nő jut. Felsőoktatásban pedig átlagosan 2szer. Van nő csak vonzalom nincs. Nem szexuális potenciát látok benne, amelyikben pedig azt látok annak zagyvaságokat beszélek.
2011. júl. 24. 03:33
 7/76 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kissé önbizalom hiányban szenvedsz. Egy nőnek nagyon fontos tapasztalataim szerint a férfi kisugárzása. Ha egy jobb csaj közelében kínosan érzed magad, azt ő lehet nem fogja tudatosan észrevenni de tudatosan biztosan. Ez viszont csak rajtad múlik! Érezd jól magad a bőrödben, és ezt észre fogják venni. Ennyi az egész! ;)
2011. júl. 24. 03:37
 8/76 anonim ***** válasza:
Akarom mondani, tudat alatt biztosan. ^^
2011. júl. 24. 03:41
 9/76 anonim ***** válasza:
Akarom mondani, tudat alatt biztos. ^^
 10/76 anonim ***** válasza:
Akarom mondani, tudat alatt biztosan. ^^
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!