Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22-es hetero férfi vagyok.3éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Ha valaki járni akar velem az olyan izgató számomra mint egy papirtorlő, akit meg én akarok annak meg én vagyok söralátét.
2011. júl. 24. 02:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves néhai puncihuligán. Jelenleg boldog kapcsolatban élsz?

Ha ez nekem lett címezve, akkor a válaszom igen, és a dolog komoly, nem felületes dugpajtás.

Boldogság van és szeretet és öröm minden együtt töltött idő. :)

Hasonlóan jókat neked is!

2011. júl. 29. 00:01
 32/76 A kérdező kommentje:
Partik. Dobom én magam eleget. Még azt se lehet mondani rám, hogy rólam szól a szám: "Állnak a férfiak" meg szoktam adni a buliknak az ívet de csak fitness parti sörrel, semmi vetkőzés, wc, lucernás, móló csak táncolgatás, de hamar rájövök, hogy sok a qrva és a frusztált majom mint én és hazamegyek.
2011. júl. 29. 00:05
 33/76 A kérdező kommentje:

Előző: Azért kérdeztem, mert szerinte ha valaki egyszer belejön golfozásba az már nem akar.. mit is.. (olyan játékot játszani amit egy lyukra játszanak)

De ha ez nem így van a te esetedben akkor csak örülni tudok. Biztató jövőkép.

Köszi a jókívánságot!

2011. júl. 29. 00:10
 34/76 Nemo15 ***** válasza:
En 19eves\F vagyok es ugyanebben a cipoben jarok 2eve sexeltem utoljara es ugyan olyan heyzetben vagyok mint Te...
2011. júl. 29. 00:28
 35/76 anonim ***** válasza:

Szerintem normális csajokat discoban nem nagyon fogsz találni:S. Sajnos akik odajárnak, azok egy esti kalandra vágynak... gondolom én, viszont ez ügyben nem tudok túl sokat mondani,mert én ne milyen típus vagyok:D Igen, ritkák az ilyen lányok/nők, viszont vannak, és nem csak 35 felett. Néhányan érettebbek a "koruknál". Szerintem ez ügyben talán az lenne a legjobb, ha a barátaid, lánybarátaival ismerkednél (mivel a barátod lánybarátjának azért nem térhet el annyira a gondolkodás módja, már ha jól sikerült kifejeznem magam:D)

Lehet, hogy kicsit fiatal vagyok ehhez a körhöz, de gondoltam írok pár sort:)

Egy 19 éves lány.

2011. júl. 29. 00:29
 36/76 anonim ***** válasza:
67%

van más is ilyen szerencsétlen

nálam ott ássák el magukat a pasik, hogy rögtön az elején lekezdenek lelkizni. sokszor csak egy könnyed kis társalgásra vágyom, nem a 30 volt párkapcsolatának elemzésére, és az önsajnáltatás magas szintű művelésére.

sokan észre sem veszik, de lelki szemetesnek használnak, így az egész kölcsönös lesz :D

ezzel örökre esélytelenekké, és puhap*ccsé válnak a szememben.

a másik negatívum, ha sablonosak. sok intellingens pasi esik ebbe a hiába. " tetszel, nincs kedved ismerkedni?" - nincs. annél a mondatnál azonnal látszik, hogy semmi kreativitás. akkor mi vár később? unalmas, otthonülős esték, vagy olyan "beszélgetések", mint az alzheimer-kóros dédimamámmal, akinek állandó témája pusztán a napi étkezés?

nem túl jó kilátások.

tv-zni nem szoktam, de egyszer belelestem a Való Világnak csúfolt akármibe. ha ott azt a görög tagot megfigyelted - az a másik rettenet.

ha valakinek túl fellengzős, tudálékos a modora.

a humor, olvasottság előny, de a túl sok bonyolult szófordulat, poénhalmaz is megöli a társalgást. hosszútávon kimerítő és esetenként idegesítő.

ugyanígy a túlzott udvariasság is. szép dolog egy lány előtt ajtót nyitni, de a papucspasi kiábrándító.

az is borzalmas, ha az előéletéről beszél.

ki a f*nét érdekel Bori, meg Mari, ha velem randizik? és ha éppen akkor csörren meg a mobilja, és hívja az egyik pillangó, ott elásta magát.

a túl látványos izmok is taszítanak, de a túl vastag pénztárca is. egy apró kisebbségi érzés nem zavar, egy nagyobb már igen.

és mindig felvetődik, mivel kell majd viszonozni, amit költött ránk? főleg kínos, ha közben rájövünk, hányinger nélkül alig bírjuk megérinteni a testét.

a görcsölést már messziről ki lehet szúrni, kerülendő.

a "30 alatt csak szexre kellesz" -is. mivel egyre több egykorúnak ez a hozzáállása, és kapásból lenéz minden fiatal lányt, így adott, hogy ez kölcsönös lesz.

eredmény: mi is 30 fölött keresünk!

még egy hatalmas baki: kijelenti a pasi, hogy nem akar gyereket, nem akar összeköltözést, szüleinél kíván élni X-ideig, munkára kilátása sincs.

így szép m*ffra sincs kilátása hosszútávon. :)

nem tudom, a sok feltevés közül melyik illik-e rád :D

unatkoztam, és írtam párat.

de megjegyzem, ha kicsit egyszerűbben fogalmazol (mert sztem ezzel van a gond, valahogy "görcsös" a szöveged és nem természetes - akkor máris sikereid lennének).

dehát úgyse hallgatsz egy általad annyira lenézett, saját korsztályodbeli lányra. :D

20/L

2011. júl. 29. 00:33
 37/76 A kérdező kommentje:

Kedves Egy19éveslány

Vannak barátaim szerencsére, amolyan hímnős társaság. Normális lányt már csak a bölcsészkaron találni, csak az droidnak leplezi magát. Normális nőnek pedig már fájdalmas könnyek mossták tisztára a szemét, és az én örömöm az ő vígasztalása.

Van, hogy arra vágyom, hogy hogy valakinek a homlokára is adhassak puszit amellett, hogy az ágyam osztom meg vele. De néha (nem néha) arra, hogy akrobatikázzak mellekkel, nyakkal, derékkal, lábakkal..

2011. júl. 29. 00:39
 38/76 A kérdező kommentje:

A palackbazárt üzenet elért hozzám, de nem írtad meg melyik szigetről kiáltozol segítségért..

Na igen! Én csak annyit mondok kirakattársadalom. Állandó szerepek, szétfeslett jelmezek. Bocsi a görcsösségért talán az este hozza meg nyugalmával, hogy kicsit elfelejtem, hogy nem könyvkiadót keresek hanem csak beszélgetni akarok. Melyik vagyok ezek közül? Túlzott empátiám elriasztja a korombeli csajokat. nekik vagy varratos "mingyápofánbaxlak" tesztoszteronbomba kell, aki döntésképtelenségét, és gyengeségeit hívatott cinikus humorral alázgatni, és a testét jól megk*felni, vagy a magához hasonló férfi aki több időt tölt a tükör előtt, mint a konditeremben, vagy focipályán. Átmenet szerintem nincs. Melyik vagyok én. Már említettem aki mindent tudni akar, mert csak így lehet bizalom.

Egyébként te ronda vagy?

2011. júl. 29. 01:04
 39/76 anonim ***** válasza:
29%

nem, nem vagyok ronda, és nevettem a feltételezéseden. :D

bár nem tartom magam tökéletesnek, sokak szerint gyöngyörű vagyok. a párom szerint is :D

aki nem tesztoszteronbomba, nem varrott képű izomman, aki csak megaláz, hanem normális, és férfias.

már látom, kár volt írnom...keress csak továbbra is lukakat 1 alkalomra, nehogy észrevedd a tükröt, amit tartanak eléd...

csak aztán ne lepjem meg, ha a 30-asok inkább a korosztályukat keresik, a huszonéveseknek meg továbbra sem kellesz...

szerintem te nem empatikus vagy, te meg akarod alázni a nőket, méghozzá görcsösen, amit éreznek is, így naná, hogy menekülnek.

de ne nekem reagálj, javallom magam helyett Csernust, neki frappánsabb a stílusa - és látod, van önkritikám ;)

2011. júl. 29. 01:15
 40/76 anonim ***** válasza:
jaj de jó, kérdező, te olyan vagy, mint én, csak pasiban:) egyébként hiába osztod az előző hozzászóló lányt, nagyon igaza van...
2011. júl. 29. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!