Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?

mégis mi közöd hozzá? csokor virágot nem kapok tőle, mert irtózom a vágott virágtól.
de én befejezem a társalgást, mert nekem meg nem tetszik, amiket írsz.
egyre kevésbé vagy szimpatikus.

Amúgy kérdező, valóban kicsit idegesítő a stílusod, mármint túlságosan mesterkélten hat az egész, és minden szavad azt sugározza, hogy meg akarod mutatni, hogy te milyen művelt is vagy, ami persze nem is feltétlen igaz.
Nekem fél éve nincs barátnőm, viszont jelenleg lányokkal sem keresek kapcsolatot(hetero vagyok ennek ellenére). Már jó ideje nem is beszélgettem nővel úgy igazából, max ilyen sablon témákról, sablon helyeken. Nekem inkább az okozott eddig gondot, hogy egyáltalán olyan helyzetbe hozzam magam, ahonnan eltudok indulni. Hogyha már olyan helyzetben vagyok, akkor jó eséllyel lesz is valami a dologból.
Amúgy visszatérve a te esetedre, szerintem nem szabadna hagynod, hogy lelki szemetesládának használjanak a nők, vagy egyáltalán akárki. Nekem a múltban voltak ilyenek, de szerencsére idejében észrevettem őket, és nem voltam tovább hajlandó kizárólagosan a gondjaikat-bajaikat hallgatni. Volt, aki ezután nem is kereste a társaságom, de volt, akinek meg tetszett, hogy a sarkamra álltam(haverból barát lett)

kötve hiszem, hogy itt a lelki szemetsnek-használás lenne a legfőbb probléma. :D
ez elől a rettentően megragadóan lecsiszolt, impozáns irodalmi stílus elől menekülnek szegények. :'(

no, ez újabb csalódás így ismeretlenül veled kapcsolatban.
egy virág mire garancia? a szeretetet, szerelmet millióféle módon ki lehet fejezni.
ő speciel virág helyett csokit vesz nekem, mert tudja, hogy függő vagyok és ezzel örömet szerez.
miért venne virágot, ha egyszer nem szeretem?
egyébként, számomra -meglepő módon azzal, amit szeretnek állítani a nőkről - nem fontosak az anyagi javak.
egy mosoly, egy emlék, egy szó időnként többet ér 1 karnyi aranyláncnál - csak ezt a sok korlátolt b.rom nem fogja fel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!