Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es hetero férfi vagyok.3éve szexeltem utoljára. Kelésem nincs és dagadt pacák sem vagyok. Azt mondják jól nézek ki, de kb házi pszchiológusnak, és kapcsolatterapeutának tartanak a nők. Valaki még ilyen szerencsétlen?
03:37-nek totál igaza van :"Ha egy jobb csaj közelében kínosan érzed magad, azt ő lehet nem fogja tudatosan észrevenni de tudat alatt biztosan." (kijavítottam az elírást) ;D
Én ugyan ebben a cipőben járok mint ti, annyi különbséggel hogy nekem lány ismerősöm se nagyon van, egy kezemen meg tudom számolni hogy hány lánnyal vagyok beszélő viszonyban.
kb. 3 éve volt az egyetlen párkapcsolatom az életemben, hát az sem volt hosszú , 3 hónapig tartott.
Én rendkívül félek a nőktől, pontosabban a kudarcoktól, ezért sem merek kezdeményezni.
Ez nagyon nagy baj hiszen, magam ellen teszek ezzel, de nem tudok mit tenni, nincs önbizalmam.
Addig is én a munkámba feledkezek,ami szabad időm van amiatt hogy "singli" vagyok azt pénz kereséssel töltöm .
Ez sem oldja meg a problémám, de legalább lesz valami haszna.
Egyszer majd eljön az igazi!!!!!!
22/F
3 év jó sok én is már meghaladtam az 1 évet.Voltak barátnőim, volt úgy, hogy én szakitottam.Mindenesetre csak 1 problémám van.Mégpedig az, hogy alergiám van a tipikus női természetre, a sok elkényeztetett, kényeskedő csajra.Igaz sokszor álca a beképzeltség, menőzés de én nagyon nem birom ezt, éretlenségre vall és nekem egy megbizható, agyilag beért nő kell.
Tapasztalataim: nem jó egyedül, akármilyen aktiv életem van.Sikereim is vannak de ha nincs kivel megoszd akkor olyan üres ez az egész.Szeretnék kapni egy rendes lányt akivel tervezzük az életünket együtt, de igy még kedvem sincs lakásra gyüjteni, mert minek? Hogy lakhassak benne egyedül?
09:52-es hozzászóló.
Én a helyedben most építeném a karrieremet...de gőzerővel,
hogy majdan a leendő páromnak mindent meg tudjak adni :)
Nem akarlak megsérteni, de egy 22 éves férfi vagy.
Ennyi idősen azért már illene, ha kitalálnál valamit egymagad és nem az ilyen oldalakra tennél fel kérdéseket.
Az, hogy sok lány csak sírásra használ, arra utal, hogy önbizalom hiányban "szenvedsz" és többet törődsz másokkal, mint magaddal. Ez mások szemszögéből tök jó, csak neked sz*r. Próbálj kimászni ebből, ha nem akarsz életed végéig csak "támasz" lenni. És ezt csak egyedül tudod megcsinálni. A "söralátétről" meg annyit, hogy lehet túl magasra teszed a mércét. Lehet, hogy valóban egy helyes, jóképű krapek vagy, de ez önmagában nem elég. Szóval vagy kicsit leadod az elvárási szintet vagy pedig türelemes leszel, amíg valaki aki után szaladsz benem adja a derekát.
Sok olyan ember van, akinek nem jó az aki könnyen jön, hanem a nehezen megszerezhető "kincsre" vágyik. Ez nem rossz, csak nem mindig jön be. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!