Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
15:25 vagyok
Akkor mondok egy nagyon érdekes dolgot.
Volt itt gyk-n egy srác feltett egy kérdést hogy kicsi e a nemi szerve ami 14 centi volt...
Jöttek özönével a válaszok, hogy a barátomnak ekkora, ez pont jó, ennél nem kell nagyobb, használni kell stb...
Feltett egy új kérdést már a pénisze képével. Hát mondani se kell, hogy mindenki a porig alázta, hogy milyen csepp neki, kicsi, mini stb...
Feltehetőleg ugyan azok az emberek írogatták a válaszok túlnyomó részét akik előtte bizonygatták, hogy az bizony jó...
Persze törölték a kérdést, már csak a kép miatt is, de ennyi a nőkről...
15:25-ös-nek 16:00vagyok!
Az a baj,hogy általánosítasz!Vannak kivételek,és én annak érzem magam,de ha a pasimat megkérdeznéd,ő azt mondaná neked,én más vagyok,mint a velem egykorúak!Másképp gondolkozom...persze nekem is vannak rossz napjaim,és hozzáteszem,benne vagyok minden jóban,még prűd sem vagyok!De volt olyan pasi,aki az én mellemet lefikázta,hát tudod,nekem is szarul esett!
Visszatérve arra,amit írtál,akik azok után,hogy azt mondták,nem gáz,és a kép után leotották,azok b.sszák meg,hiszen akkor kamus szemét az összes!Az a baj,hogy itt felteszel egy kérdést,szinte mindig leoltanak,és nem kérdésre válaszolnak!
Ez a mell dolog meg hagyjuk már... Mi köze van a szexualitáshoz? Úgymond semmi....
A pénisz a férfiasság jelképe, a nőknek ez számít, ezzel elégíted ki...
Most a mellet max puszilgatni meg simogatni tudod, de hülyén fogalmazva "semmi funkciója nincs olyan értelemben".
Ha néznénk egy statisztikát 100nőből 90nek lenne fontos a méret, ugyan ez mellre vetítve szerintem 100/10
Jól látom, hogy itt gyülekezik minden kisfiú, akinek volt 1-2 elutasítása az életben? EZ nagyon gáz. Ahelyett, hogy férfiasan elfogadnátok a helyzetet, és tovább keresnétek a boldogságot, itt sírtok, mint egy 5éves kisgyerek.
Na pont ezért nincs sikeretek senkinél, de csak folytassátok nyugodtan, én közben megyek, és megszeretgetem a barátom 15 centijét (vagy 14, nem tudom, mert sosem érdekelt) és hálát adok az égnek, hogy benne még van tartás, és nem sír nekem, mintha én lennék az anyja, aki elvette a játékát.
15:25 vagyok.
Értem én ezt is, nekem is van párkapcsolatom már lassan 6 éve, de nem érzem magam mégis elégnek ennyi, hiába mondja, hogy neki elég...
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:17
Fogadjunk, hogy minimum 18-19 centis a barátodnak, csak K.RVÁRA fogalmad sincs hogy mekkora az akkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!