Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
16:20
Nem, nincs annyi. Beszélt róla, hogy régen kicsinek tartotta, de már elfogadta magát, és nincs gondja. 8éve vagyunk együtt :o)
lol mi van itt
nekem azt egyik nő vagy lány se mondja h egy 13-15 centis pénisz ki tudja elégíteni de most komolyan...
nekem egyszer volt olyan pasim akinek 15 volt és nem mondom h nem éreztem mert az nem igaz de attól h kielégítsen igen csak távol állt...
szoval szerintem mindenki mondhat amit akar ilyen tizen egy-két centi az bizony KICSI!
nekem speciel 18 tól felfelé van a minimum
Akkor benned egy kamion megfordulna!!Te jó ég!Na íme az egyik példa az olyan nőkre,akiknek a méret a lényeg!Sztem ezt nem kellett volna ideírnod!Néhány pasi így is ki van akadva!
23/L
miért nem kellett volna?
azért mert én leírom az igazságot??
akkor legalább engem nem fognak k*rvának nevezni mer én nem mondom azt h igen a 14 cm az pont jó
16:27
Bocsi, nekem nincs 20centis hüvelyem, hogy 18+ra vágyjak.
És azzal se etess be, hogy tövig beléd megy a te vágyott 18+ osod.
"Sokkal fontosabb dolgok mellett mentek el, mialatt a péniszeteket méricskélitek, az az igazság."
ADOM!!!!!
szoval szerintem mindenki mondhat amit akar ilyen tizen egy-két centi az bizony KICSI!
nekem speciel 18 tól felfelé van a minimum
Ha randizol vkivel,akkor előbb megkérded,hogy van-e legalább 18cm???De gáz vagy
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!