Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem,
ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz
vagyok?
Figyelt kérdés
Ez r*ibancság? Pár hete ismerkedtünk, és mikor eljutottunk odáig, hogy szex... Hát tényleg full kicsi volt a farka, nem is élveztem különösebben a szexet, csak ha én kerültem felülre, és jobban bele tudtam ülni, úgy jobb volt egy fokkal, de nem az igazi. Szex után, mikor már nem állt a farka, úgy meg egyenesen nevetséges volt... szépen ráült a kis kanócp*cse a golyókra és ááááááááááááááá... sohase találkoztam még ilyen kicsi szerszámmal, azóta tök nem érdekel a csávó... Nekem a szex nagyon fontos egy kapcsolatba, de ez most úgy jön ki, hogy kicsi a farka, ezért dobom, akkor riba*nc vagyok? :DDD
Remélem valamikor találkozol pár gettóniggerrel és akkor 2x is meggondolod hogy mi a jó :D
2011. jún. 19. 15:09
32/211 fibbrizzo válasza:
nekem is 13 cm de nekem megfelel ,különben meg ha két ember szereti egymást nem azt fogják nézni hogy mekkora ....
2011. jún. 19. 15:10
33/211 anonim válasza:
Na kössz, eddig se volt nagy az önbizalmam, de most már tuti hogy egyedül fogok meghalni...lehet jobb is lenne ha minél előbb véget vetnék a szenvedéseimnek...
23F/13cm
2011. jún. 19. 15:21
34/211 anonim válasza:
15:08
Rohadt szemét ku*va vagy te is meg a kérdező is nekem is hazudta ezt egy lány egyszer, a k*rva anyátokat!
Miért kell hazudni ti szemetek?Az iyleneknek levágnám a fejét.Nem hiába volt asszonyállat régen.
2011. jún. 19. 15:21
35/211 anonim válasza:
Én is elásom magam, hogy lehetnek ennyire érzéketlenek és közömbösek a nők...
20F/13cm
2011. jún. 19. 15:25
36/211 anonim válasza:
Utolsó: ne haragudj, de fogalmad sincs, ki vagyok (és a kérdezőről se...) úgyhogy legyél szíves és ne k*rvázzál itt. Azért írtam ezt, mert szerinted jobb lenne azt hallania a srácnak, hogy "kicsi a p*csöd, bocs"? Inkább akkor valami kíméletesebb... Másrészt ami nekem kicsi, az másnak épp jó lehet, de ha "lekicsizném", egy életre elvenném az önbizalmát.
2011. jún. 19. 15:25
37/211 anonim válasza:
20F: de könyörgöm, ha egyszer NEM JÓ neki, akkor miért kellene ilyennel maradnia? Neki nem jött be a srác, másnak majd be fog. Most merő tapintatból legyenek benne egy rossz kapcsolatban, pedig mindketten megtalálhatnák azt, aki nekik megfelel?
2011. jún. 19. 15:27
38/211 anonim válasza:
Pedig k/rva vagy kisanyám ha így gondolkodsz.
Hazudni nem szép dolog!
Neked hogy esne ha valaki azért dobna mert kicis a melled?Férf ilyet ne mcsinál, csak a nők ilyenek, már elegem van hogy ennyire válogatóssak a nők, amúgy meg szerintem a kérdező nem is nő, vagy valami kamu kérdés, 13 centinek jónak kell lenni, most akinek 20 alatt van az ne szexeljen soha vagy mi?NORMÁLISAK VAGYTOK TI?!!!!!
2011. jún. 19. 15:28
39/211 anonim válasza:
15:27
Ha neked nem jött be másnak sem fog bejönni, egyedül hal meg, most verje ki midnen nap?
Mert midnen nő egyforma mindenkinek magas izmos nagy farkú gazdag pasi kell aki nem ilyen az veri egész életében akár fel is akaszthatja magát mert egy nőnek sem kell.
2011. jún. 19. 15:30
40/211 anonim válasza:
Ezek után be fogom linkelni ezt a kérdést mindenhova, ahol vkinek azt írják, h nem a méret a lényeg. Hadd lássák, mekkora álszentek vagytok ti nők!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!