Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinek tartottam a srác f*rkát, akivel lefeküdtem, ezért úgy érzem, hogy nem kell több tőle semmi. Gáz vagyok?
Figyelt kérdés
Ez r*ibancság? Pár hete ismerkedtünk, és mikor eljutottunk odáig, hogy szex... Hát tényleg full kicsi volt a farka, nem is élveztem különösebben a szexet, csak ha én kerültem felülre, és jobban bele tudtam ülni, úgy jobb volt egy fokkal, de nem az igazi. Szex után, mikor már nem állt a farka, úgy meg egyenesen nevetséges volt... szépen ráült a kis kanócp*cse a golyókra és ááááááááááááááá... sohase találkoztam még ilyen kicsi szerszámmal, azóta tök nem érdekel a csávó... Nekem a szex nagyon fontos egy kapcsolatba, de ez most úgy jön ki, hogy kicsi a farka, ezért dobom, akkor riba*nc vagyok? :DDD2011. jún. 19. 14:27
1/211 anonim válasza:
Írosod alapján max 16-nak saccollak.
3/211 A kérdező kommentje:
22 köszi..
2011. jún. 19. 14:34
4/211 A kérdező kommentje:
mármint 22 éves vagyok :DD nemtudom hány centi volt, olyan 12 körül max állva vagy 13...
2011. jún. 19. 14:35
5/211 anonim válasza:
Biztos a farka a kicsi? Nem lehet hogy te vagy kissé nagy darab?
Ezt most halál komolyan kérdezem...
6/211 A kérdező kommentje:
170/60 vagyok, az nagydarabnak számít? én nem érzem magam annak :)
2011. jún. 19. 14:36
7/211 anonim válasza:
ha fontos a szex, és nem volt jó vele, mert kicsi, akkor dobd, tényleg semmi értelme. ribi vagy nem ribi, a lényeg, h ha nem jó, akkor szevasz. minek áltatni a srácot? majd találtok mind a ketten olyat, akivel passzoltok. erőltetni nincs értelme.
8/211 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, hazudik, aki azt mondja, nem számít a méret (vagy neki is kicsi jutott :)) )
Azért legyél vele tapintatos....:)
9/211 anonim válasza:
a nők a nagy farkat szeretik...
10/211 anonim válasza:
Ne általánosítsatok 1 esetből -.-"
Vagy pedig de, igen akinek kicsi, az jobb, ha hozzánk se szól, vigyázz, kiröhögünk mindenkit akinek 17cm alatt van!!! :D /irony
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!